Disclaimer nieuwsbrief

Beste lezers,

Hartelijk welkom bij onze nieuwsbrief! Wij streven naar openheid en transparantie in onze omgang met uw persoonlijke gegevens en de informatie die we delen.

Inhoud van onze nieuwsbrief:

Onze nieuwsbrief bevat informatie over onze producten, diensten, nieuws, aanbiedingen en andere updates die wij relevant achten voor u. Wij delen deze informatie alleen met uw toestemming en zullen uw persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen.

Gebruik van uw gegevens:

Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens uitsluitend om u onze nieuwsbrief te sturen en om u te informeren over onze producten en diensten. Zonder uw expliciete toestemming zullen wij uw gegevens niet voor andere doeleinden gebruiken.

Afmelden:

Indien u onze nieuwsbrief niet langer wenst te ontvangen, kunt u zich te allen tijde afmelden door een e-mail te sturen naar unsubscribe@123supersaver.nl. Wij zullen uw gegevens dan onmiddellijk uit onze mailinglijst verwijderen.

Bescherming van uw gegevens:

Wij nemen de beveiliging van uw persoonlijke gegevens zeer serieus en hanteren de nieuwste beveiligingstechnologieën en -procedures om uw gegevens te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang, verlies of diefstal.

Aansprakelijkheid:

Hoewel we zorgvuldig te werk gaan, kunnen er fouten in onze nieuwsbrief voorkomen. 123supersaver.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele consequenties die voortvloeien uit dergelijke fouten.

Externe links:

Voor informatie op websites van derden waarnaar onze nieuwsbrief verwijst, zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud of eventuele schade die voortvloeit uit het gebruik ervan.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op.

Opmerkingen over aanbiedingen:

Als er geen startdatum vermeld staat bij een aanbieding of kortingsactie, begint deze actie op het moment van verzending van de nieuwsbrief. Actiecodes hebben een beperkte geldigheidsduur die altijd bij de actie vermeld staat.

Met vriendelijke groet,

Team 123supersaver