Zei iemand Hollandse zomer? Het weerbericht zegt anders – DutchReview

[ad_1]

Hoewel de Nederlandse overheid ons groen licht heeft gegeven om te genieten van onze zomeravonden op de terrassen, staat moeder natuur niet helemaal op dezelfde lijn. Dus verwissel het biertje met een kopje thee, want de komende dagen zien er regenachtig uit.

De zon gisterochtend maakte ons allemaal enthousiast voor een mogelijke start van de Hollandse zomer. De komende dagen zullen echter meer aanvoelen als herfst, meldt RTL Nieuws.

Vooral regenachtig voor het noorden van het land

Wie in Noord-Nederland woont, kan zich vandaag verheugen op een bijzonder regenachtige dag.

Maar voordat je de Nederlandse fietskunst met een paraplu gaat beoefenen, moet je rekening houden met de wind: door het hele land staat een windkracht 8 met windstoten van 90 kilometer per uur. Oh nee! 😱

Jammer, maaaar het wordt beter!

Hoewel we dit jaar geen warm Pinksteren zullen hebben, zal de thermometer in de loop van het weekend een paar graden omhoog kruipen.

Verwacht morgen een laagje te leggen, want de voorspelling belooft ons slechts 12 graden. Zondag wordt iets beter (13 graden) en maandag – dat is een nationale feestdag 😍 – wordt het 14 graden.

De gelukkigen: Limburg

Als je hoopt wat zonnestralen op te vangen, ben je in Zuid-Limburg aan het juiste adres! Met maximaal 16 graden wint dit mooie stukje Nederland dit weekend de wedstrijd om de zon.

Hoe gaat u het regenachtige Pinksteren van dit jaar doorbrengen? Vertel het ons in de reacties hieronder!

Feature afbeelding: Marc Kleen / Unsplash

[ad_2]

Source link

Translate »