Zapf Creation 824603 Baby Born Soft Touch Sister Blond pop met levensechte functies en veel accessoires, beweegbare gewrichten en zacht soft-touch oppervlak, 43 cm


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Baby born, dat is mijn glitterbovenstuk! Tja, bij fonkelende kleding hoort de liefde van broers en zussen op. Maar eigenlijk delen de twee alles. De zus is weliswaar iets ouder dan Baby Born, maar net zo groot als ze. Zo kunnen de twee prima kleding en accessoires heen en weer worden vervangen.
Het meisje met blonde lange haren draagt een capuchonshirt met aangenaaide paillettenrok. Daaronder een eenvoudige legging in jeans-look. Roze gymschoenen maken de outfit compleet. De pop met het Soft Touch lichaam heeft beweegbare kniegewrichten en kan al heel prima alleen staan. Het liefst gaat ze met Baby Born spetteren, dan maakt ze met de borstel, de haarelastiekjes en de kleurrijke clips altijd een vlecht. In het zwembad heb je je drinkfles altijd bij de hand. Zo leuk waterplezier. Alleen als Baby born te veel met de benen kruipt en deze tot pop volledig spuit, dan stromen bij de zuster ook eens traan.

• Baby born Zuster
• Met zes levensechte functies voor veel speelplezier.
• Het gevarieerde (rollen-)spel met Baby Born bevordert de fantasie en ondersteunt aantoonbaar de ontwikkeling van sociale vaardigheden en waarden zoals verantwoordelijkheid, communicatie en invoelingsvermogen.
• Geen batterijen nodig.

Baby Born Soft Touch Sister 43 cm met shirt, leggings en schoenen. Inclusief fles, haarborstel, 2 spiraalelastieken, 4 haarclips en 1 vriendschapsbandje voor kind en pop.
✔ Hoogwaardig afgewerkt: zacht lichaam dankzij soft-touch body en zacht, glanzend blond haar om te kammen, te stylen
✔ Eenvoudig te spelen voor je kind vanaf vier jaar: eenvoudig aan- en uittrekken door beweegbare gewrichten
✔ Perfect voor het rollenspel van ouders en kinderen: bevordert de fantasie van je kind en ondersteunt aantoonbaar de ontwikkeling van sociale vaardigheden
✔ Inhoud: pop en tien accessoires: fles, haarborstel, 4 haarclips, 2 haarbanden, elk een vriendschapsarmband voor je kind en de Baby Born Sister. Werkt zonder batterijen.

[ad_2]

Translate »