YMing Grote geurkaarsen 16oz, 150H brandtijd met verse geur van mokara voor zoete huisgeur in grote metalen blik, geschenken voor vrouwen


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]

Geurende Soy Jar Candle – Het verstrekken van een schonere, langere brandwond. gezonder, onschadelijk voor het menselijk lichaam en milieu.
NATURAL INGREDIENT – Gemaakt van loodvrije katoenen wieken en premium, zachte, zeer verfijnde parfum-grade geuroliën om u een biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk product te brengen dat u een schone verbranding en langdurige uren aromatische gelukzaligheid geeft.
LANGE TIJD – Wax inhoud 16 oz, meer dan 150 uur brandtijd. Het verstrekken van aromatherapie, het creëren van stemming verbeterende sferen, Stress Relief en ontspanning voor u. Trim de wieken om gelijkmatig te verbranden en de brandtijd te verhogen.
PERFECT GIFT SET VOOR VROUWEN – Aromatherapie kaars wordt geleverd met rijke geuren en mooi pakket.Ze zijn geschikt voor elke vakantie of speciale gebeurtenis, zoals Valentijnsdag, Moederdag, verjaardag, vakantie, jubileum of gewoon om dank u te zeggen aan iedereen.

[ad_2]

Translate »