yidenguk digitale indoor hygrometer thermometer, LCD-touchscreen thermometer Monitor met achtergrondverlichting, MIN & MAX-records, wandmontage, tafelbladhouder en magneet voor slaapkamer/keuken


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Bedankt voor het kopen van onze producten, lees de handleiding zorgvuldig door voor gebruik, de handleiding bevat belangrijke veiligheidsadviezen en gebruikersinstructies, volg de handleiding om te voorkomen dat het product door misbruik wordt beschadigd.

Specificaties

Temperatuurbereik: -4 ° F ~ 158 ° F (-20 ° C ~ 70 ° C).
Vochtigheidsbereik: 20% ~ 95%.
Comfortdisplay: DROOG, COMFORT, NAT.
Temperatuurweergave-eenheid: ° C / ° F selecteerbaar.
Temperatuurresolutie: 1 ° C / ° F.
Vochtigheidsresolutie: 5%.
Vernieuwingsfrequentie: 10 seconden.

Eenvoudige vochtigheidsindicator

Controleer het comfort en de vochtigheidsgraad binnenshuis in één oogopslag met het vochtigheidsniveaupictogram. Bevat ook all-time of 24 uur maximum en minimum records voor temperatuur (Fahrenheit of Celsius) en vochtigheid.
Als de luchtvochtigheid lager is dan 34%: droog.
Als de luchtvochtigheid tussen 35% en 64% ligt: ​​Comfort.
Als de luchtvochtigheid hoger is dan 64%: nat.

Meerdere montageopties

De monitor heeft een uitklapbare standaard en magnetische achterkant voor montageopties, waardoor de beste thermometer- en hygrometerwaarden voor elke kamer worden verkregen.
Pakketinhoud

1x Thermo-hygrometer
1x Handleiding

Afmetingen pakket‏:‎13 x 10.6 x 3.4 cm; 180 gram
Datum eerste beschikbaarheid‏:‎15 januari 2020
Fabrikant‏:‎yidenguk
ASIN‏:‎B07Z64LGP8
Fabrikantreferentie‏:‎3579772031

☀☽ Hoge betrouwbaarheid en nauwkeurigheid – Onze digitale hygrometer met snelle respons die elke 10 seconden meet met 24 gevoelige ventilatieopeningen voor bijgewerkte en nauwkeurige metingen, een breed meetbereik dat de temperatuur meet van -4 ℉ tot 158.0 ℉ (-20.0 ℃ tot 70.0 ℃) ), Temperatuurnauwkeurigheidsbereik rond 1,8 ℉ (1 ℃). De vochtigheidssensor van deze kamervochtigheidsmeter meet de vochtigheid van 20% tot 95%, de vochtigheidsnauwkeurigheid ligt rond de 5%.
☀☽ Meerdere montageopties – Onze hygrometer voor kamerthermometers met tafelstandaard en wandmontage, magneetbevestiging, overal te plaatsen, handige montagefunctie voor elk type kamer, zoals keuken, kelder, babykamer, gitaarkamer en kantoor.
☀☽Max / mini-record – Onze kamerthermometerwand auto-update de hoogste en laagste temperatuur- en vochtigheidsrecords elke 10s. Geeft ook de trend van elke meting weer, erg handig om het dagelijkse klimaat of vier seizoenen klimaatverandering te kennen, ideaal voor het bewaken van de leefomstandigheden en gezondheid van het gezin door het voorkomen van koude, droge huid, tracheitis.
☀☽Betrouwbare keuze: 100% tevredenheidsgarantie, we doen er alles aan om onze klanten de beste producten en diensten te bieden. Als je vragen hebt over onze thermometer, kun je contact met ons opnemen via e-mail en onze vriendelijke klantenservice zal binnen 24 uur reageren.

[ad_2]

Translate »