Yideng Mobile Game Controller 4 Triggers Pubg Mobile Controller met Koelventilator 4000 mAh Gamepad voor iPhone Android iOS Mobiel L1R1 L2R2 Triggers Game Joystick 6 Vingers Bediening voor PUBG


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Productomschrijving:
Wil je dat je telefoon niet oververhit raakt tijdens het gamen en genoeg stroom heeft? Kies gewoon ons!
Yideng 4 trigger mobiele gamecontroller met koelventilator, je kunt games spelen met 6 vingers en anderen een stap voor blijven in het spel. De krachtige ventilator helpt de mobiele telefoon om warmte af te voeren en de mobiele telefoon zal niet langer heet zijn. Met een 4000 mAh accu laad je je telefoon op tijdens het gamen. Een gamepad lost het probleem van onvoldoende batterijvermogen en warmte op.

Kenmerken: 1.4 triggerknoppen, bediening met 6 vingers en hoge gevoeligheid.
2.Krachtige koelventilator, snelle warmteafvoer.
3.Ingebouwde oplaadbare lithiumbatterij van 4000 mAh, geen zorgen over een laag stroomverbruik.
4.Geschikt voor Apple- en Android-telefoons tussen 2,6-3,5 inch.
5.Compatibel voor PUBG Mobile / Critical Ops / Rules of Survival / Knives Out / Cross Fire / Terminator 2 Judgement Day / Survivor Royale, etc.

Specificaties:
Model: AK77
Materiaal: ABS-siliconen + roestvrij staal
De kleur zwart
Grootte: 4.7in x 6in x 1.8in
Gewicht: 340 gram
Capaciteit: 4000 mAh
Ingangsspanning: 5V
Ingangsstroom: 1A-2A
Werktijd: 33 uur

Oplaadtijd: 3-4 uur Notitie:
De batterij is veiliger met kortsluitbeveiliging.

Pakket bestaat uit:
1 x mobiele gamecontroller
1 x USB-oplaadkabel
2 x siliconen pad

Welkom bij Yideng Store, voor een prettige winkelervaring!

🎮 【Stille koelventilator en 180 ° Flip Touch Head】 Mobiele gamecontroller heeft een krachtige koelventilator in het midden, lost effectief het probleem van koorts op tijdens het spelen. Het geluid van de kleine ventilator is slechts 15 decibel en zal je niet storen. Triggers van geleidende legering met hoge dichtheid zorgen voor een snelle en gevoelige respons, 180 ° draaibare aanraakkop voor eenvoudige installatie van de telefoon en aanpassing van de knoppenindeling
🎮 【USB-oplaad- en kortsluitingsbeveiliging.】 De joystick van de mobiele gamepad is uitgerust met een batterij van 4000 mAh. Met een grote capaciteit hoef je je geen zorgen meer te maken over het spelen van een game als de batterij plotseling bijna leeg is. En de joystick is als een draagbare powerbank, u kunt uw telefoon op elk moment opladen. 2 oplaadpoorten om je telefoon of gamepad direct op te laden tijdens het spelen van een mobiel spel.
🎮 【Ergonomisch ontwerp】 De gaminggreep is ontworpen volgens de kenmerken van de handpalm en past in de handpalm. Als je de grip vasthoudt, voel je je comfortabel en word je niet moe van lang spelen. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je handpalm zweet en de werking van het spel beïnvloedt.
🎮 【Brede compatibiliteit】 De breedte van de controller kan worden aangepast van 67-90 mm / 2,6-3,5 inch zodat deze op de meeste iPhone- en Android-apparaten past. Compatibel voor PUBG Mobile / Critical Ops / Rules of Survival / Knives Out / Cross Fire / Terminator 2 Judgement Day / Survivor Royale, etc.

[ad_2]

Translate »