Xiaomi Smart IP-camera 2K Pro 1296P 360 panoramakcamera met Bluetooth-gateway 2,4 GHz 5 GHz WiFi kinderbeveiliging thuis


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]

Intelligente KI-detectie: bij gebruik van een nieuw algoritme voor het herkennen van menselijke KI-figuren hoeft de video niet in de cloud te worden geüpload om het te herkennen, contouren van menselijke figuren sneller te identificeren en korte video’s naar de mobiele telefoon te sturen. Tegelijkertijd wordt de KI-gezichtsherkenning gebruikt om identiteiten voor familie en vrienden te markeren, zodat je bij het volgende bezoek gemakkelijk kennissen van vreemden kunt onderscheiden.
Gezichtsmaskering: als je geen camerapverzorging nodig hebt, activeer dan gewoon de fysieke maskeringsfunctie van de Mijia-app. De cameralens draait ter bescherming van de privacy automatisch naar beneden in de binnenkant van de hoes.
Drie opslagmethoden: meer veiligheidsbescherming ondersteunt de lokale opslag van microSD-kaarten, automatische lusopname. Ondersteunt NAS-opslagapparaten (zoals Xiaomi-router met geheugenfuncties en andere netwerkopslagapparaten). Videobestanden worden door SD-kaarten op NAS-opslagapparaten beveiligd en de beveiligingstijd kan worden aangepast.
Intelligente koppeling: de geïntegreerde Bluetooth-gateway kan na het maken van een verbinding met het Bluetooth-apparaat niet alleen de gegevens van het Bluetooth-apparaat op afstand op de Mijia-app weergeven, maar ook de verbinding met andere intelligente Mijia-apparaten via instellingen realiseren.

[ad_2]

Translate »