Xiaomi Mini DLP-projector 1080p Full HD AI spraakbesturing 500ANSI 4K video 2 GB 8 GB 2,4 G / 5G WiFi BT LED-projector draagbaar voor thuisbioscopen


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Diffuse reflecties: het principe van de diffuse reflectie wordt gebruikt voor het beeld dat verschilt van het directe licht van de traditionele LCD-televisie.
Het geprojecteerde licht komt door diffuus reflectie.
Het is niet gemakkelijk om de ogen te vermoeien, en zorgt voor een betere verzorging voor kinderen en gezichtsscherpte in de middeleeuwen en ouderen.

30.000 uur levensduur van de lamp: LED-licht meer milieubescherming, 500 ANSI lumen, kan overdag worden gebruikt.

Autofocus bij het inschakelen: uitgerust met een zeer gevoelige camera kan de nauwkeurigheid van de autofocus effectief verbeteren, voor duidelijk, scherp beeld en elektrische scherpstelling zorgen.

Model: Xiaomi Mijia projector.
Afmetingen van de projector: 115 mm × 150 mm × 150 mm.
Gewicht van de projector: 1,3 kg.
Trapeziumcorrectie: verticale trapeziumcorrectie.
Stroomverbruik: < 65 W max. Highlight-modus.
Ingangsspanning: 19 V DC.
Stand-by stroomverbruik: < 0,5 W.
Display-technologie: 0,33 inch DMD.
Lichtbron: led.
Resolutie: 1920 x 1080 Full HD.
Projectieverhouding (TR): 1.2: 1
Afmetingen van het projectiescherm: 40 – 200 inch.
Aanbevolen beeldschermgrootte: 60 – 120 inch.
CPU: Amlogic T968-H.
RAM + ROM: 2 GB DDR3 + 8 GB eMMC.
Besturingssysteem: MIUI TV
Dynamische afbeelding: ondersteuning HDR.
WLAN: 2,4 G/5 G.
Helderheid: 500 ANSI lumen

Inhoud levering:
1 x project.
1 x netadapter.
1 x afstandsbediening.
1 x handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands). niet beschikbaar in het Nederlands).

【Vier kanalen RGB+BP】 In vergelijking met conventionele drieweg-led-projectie wordt een blauw licht toegevoegd, de helderheid verhoogt met meer dan 20% en de gemiddelde helderheid bereikt 500 ANSI lumen (hoge helderheid). Met OSRAM LED heeft NTSC een bereik van meer dan 85% en een breder spectrum biedt meer echte kleuren.
【Projectieverhouding 1.2:1】 De projectieverhouding van 1.2:1 kan gemakkelijk tussen 101,6 en 200 inch van het grote doek projecteren door de afstand in te stellen. De virtuele dual surround-stereo wordt gebruikt om Dolby en DTS-decodering te ondersteunen. De verbetering van de stem en de virtuele surround-textuur voelen het prachtige geluid. Het is beter om films te bekijken, concerten te luisteren en games te spelen.
【1080p resolutie】Full HD beeldresolutie 1920 x 1080, meer compatibel met oplopende weergave met 4K-resolutie. Het ondersteunt een nieuwe generatie DMD-chips, gemaakt door Texas Instruments in de VS. Miljoenen reflecterende DMD-lenzen draaien onafhankelijk op een frequentie van 166,600 keer per seconde.
【Bluetooth-ingang en output】Niet alleen een projector, maar ook een bluetooth-luidspreker. Geïntegreerde luidspreker, super lange drivers, ingebouwde luidsprekers, super lange drivers, hoge gevoeligheid. De geïntegreerde luidspreker en de superlange driver zorgen ervoor dat het geluid rijk en delicaat is.
【Klein formaat, gemakkelijk mee te nemen】 Prachtige romp, stof op het voorhoofd, gewicht 1,3 kg voor eenvoudig transport. Het ontwerp van een volledig verzegelde optische systeem kan effectief voorkomen dat stof in de optische machine komt. Zorgt voor beeldkwaliteit en verlengt de levensduur van de optische machine.

[ad_2]

Translate »