Xiaomi Mijia Elektrische luchtpomp, oplaadbaar, 150 psi, intelligente digitale bandenspanningsdetectie voor fietsen, motorfietsen en voetballen


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Naam:MijiaElectricPump
Opslagtemperatuur: -10 ℃ mdash -45 ℃
Grootte: zonder luchtpijp 124x71x45.3mm
Opladeninterface: micro-USB
Oplaadparameters:5V=2A
Inflatie drukbereik: 0,2-10,3bar/3150psi
Batterijcapaciteit: 2000mAh (14,8Wh)
Sensornauwkeurigheid: t2psi
Oplaadtijd:minder] dan3hours
Werkgeluid: lawaai minder dan 80dB vanaf 1meter
Werktemperatuur: Opladen: 0oC45C, Ontlading: -10C45C
Tracheale grootte: tracheale uittrekbare lengte 180mm, inclusief mondstuk (zonder schroefdraad) adapter
Inhoud:

Opblaasbare schat x1,

Franse luchtmondstuk adapter x1,

Gasnaald x1,

Oplaadkabel x1,

Opbergzak x1,

Handleiding x1
Specificaties:
Auto Shutoff functie: stopt wanneer de vooraf ingestelde druk is bereikt.Draagbaar en compact ontwerp: klein genoeg om mee te nemen en in een koffer of rugzak te worden geplaatst.
Digitaal LCD-display: met groot en helder LCD-digitaal display, zult u in elke staat goed zicht hebben.Helder LED-licht: helpt u duidelijk te zien in noodsituaties’s nachts, ook handig voor het opblazen’s nachts, repareren in het donker of ’s nachts lopen.
Digitale bandendrukmonitor: bewaakt de bandenspanning op elk gewenst moment, sluit veiligheidsrisico’s uit en reageert snel op onverwachte situaties.Ingebouwde lithiumbatterij: wordt geleverd met een krachtige 2000mAh oplaadbare lithiumbatterij, die kan worden gebruikt als powerbank voor Android- en iOS-apparaten of digitale apparatuur.
Krachtig, multifunctioneel: geschikt voor een groot aantal items om op te blazen, zoals pro-bike banden, thuisgebruik autobanden, motorbanden, elektrische fietsbanden, ballen, zwemringen, opblaasbaar speelgoed en andere opblaasbare spullen. Bespaar energie en tijd. Maak het leven makkelijk.

[ad_2]

Translate »