Xiaomi Mi Band 5 Smart Fitness Armband, Zwart


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
De nieuwe Xiaomi Mi Band 5 is een voordelig model dat niet afziet van belangrijke functies zoals het 2,7 cm grote OLED-kleurendisplay met 126 x 294 pixels. Het heeft 20% meer inhoud dan het vorige model en kan met verschillende verwisselbare armbanden worden gebruikt. Hij heeft de afmetingen van 47,2 x 18,5 x 12,4 mm en een gewicht varieert afhankelijk van of je NFC hebt of niet. Als je hiervan afziet bedraagt het gewicht 11,9 gram, als het NFC heeft, weegt het 12,1 gram. Het is een armband die compatibel is met zowel Android-apparaten als apparaten met iOS (Apple). Binnenin bevindt zich een 512 KB RAM en 16 MB.

5 ATM waterdichtheid: Xiaomi Mi Band 5 werkt goed tot 50 m onder water, voldoet aan al je dagelijkse routines, kan in douches, zwembaden en zandbanken worden gebruikt, maar niet voor sauna en duiken.
11 trainingsmodi: voor de eerste keer ondersteunt het yoga-roeimachines, modelleermachines, vetreduceerders, springtouwen, enz. en bewaakt en analyseert elke trainingspositie, hartslag, calorieverbruik, om je te helpen om je gewichtsverlies efficiënt te bereiken.
24 uur HR bewaking & slaaptracking: bescherming van je gezondheid op elk moment, waarschuwt je als je FC te hoog is. Registreer elke nacht precies je slaapgegevens op, diepe slaap- en lichte slaapgegevens om je te helpen je slaapgewoonten aan te passen.
14 dagen lange levensduur van de batterij, magnetisch opladen: het apparaat is volledig opgeladen, 30 minuten automatische detectie van de hartslag, ontvangt en toont 100 meldingen per dag, 2 wektijden per dag, trilt 5 seconden, 100 keer per dag om de trigger op het heldere scherm van de pols op te tillen, start de app elke dag om gegevens te synchroniseren. Neem afscheid van de traditionele oplaadmethode, de nieuwe magnetische oplading door ze aan te raken.

[ad_2]

Translate »