Xbox One Voeding Xbox One Vermogen Brick Power Box Vermogen Block Replacement Adapter AC Power Cord kabel voor Microsoft Xbox One


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Over het product:
Global Adapter, INPUT: AC 100V – 240V. De auto voltage kan de Xbox voedingsadapter te gebruiken in alle landen van de wereld.

Compatible: xbox één
Onze ingenieur heeft grote verbeteringen in de koelventilator en de inwendige structuur van de baksteen, Geen lawaai, meer stiller en heeft een langere levensduur
Xbox One gebruik voeding hoogste kwaliteit ventilator om het geluid probleem op te lossen, maakt nooit lawaai, zeer rustig.
LED-status: oranje shows is aangesloten op het elektriciteitsnet, maar niet werken, groen toont het opladen goed, bliking / off shows is er een storing operatie.
AC snoer is 1,2 m, DC snoer is 1 meter.
Ponkor is een fabriek die professioneel in het ontwerpen en produceren van AC-adapters, alle producten is in hoge kwaliteit

[Global Adapter] INPUT: AC 100-240V ~ 2A 47-63Hz, output: DC 220W 12V – 17.9A; 5Vsb – 1A. De auto voltage kan de AC-adapter voeding te gebruiken in alle landen van de wereld ..
[Safety First] Xbox macht baksteen is gemaakt van ABS vuurvast materiaal. En buit slimme chip tegen oververhit / Over-Current / Overspanning / Short-Circuit.
[Support & Garantie] 30 dagen terugbetaling garantie, 365 dagen vervangende garantie, 24 * 7 e-mail ondersteuning. Aarzel niet om contact met ons op voor eventuele vragen.

[ad_2]

Translate »