Wopohy Telefoonhouder, verstelbare webcam-standaard, telefoonstandaard met universele 1/4 inch schroeven, flexibele arm, 360 graden draaibare zwanenhalshouder voor mobiele telefooncamera’s


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Opsommingspunt:
1. Instelbaar: het halsframe van de netwerkcamera kan op tafel, bureau, dressoir en bed worden bevestigd. De maximale dikte is binnen 5,5 cm. Met de verstelbare zwanenhals kun je foto’s, live video’s, YouTube-video’s, yoga-lessen in realtime, koken, sport, fietsen enz. opnemen.
2. Universele 1/4 inch schroeven en telefoonclips: de zwanenhals camerahouder wordt geleverd met 1/4 inch schroeven en universele telefoonclips. 1/4 inch schroeven zijn volledig compatibel met alle Logitech-webcams, Goro, sportcamera’s en alle andere compacte camera’s met 1/4 inch schroefdraad, zoals B. compatibel met Logitech C925e, C922x, C922, C930e, C930, C920, C615, Webcam Brio 4K, compatibel met GoPro Hero 8/7/6/5, compatibel met iPhone, compatibel met Android-telefoons, compatibel met Huawei, compatibel met Xiaomi, compatibel met Samsung enz.
3. Telescopische standaard voor de zwanenhalsmontage: de zwanenhalsstandaard voor de camera kan tot 60 cm lang zijn. Artikelgewicht: ca. 450 g. De webcam-houder biedt ruimte voor webcams/camera’s en telefoons met een gewicht van maximaal 1,1 pond en is niet geschikt voor grote camera’s en apparaten.
4. Wat je krijgt: 1 x zwanenhals camerahouder; 1 x universele telefoonclip, 1 x 1/4; schroef.

Specificaties:
Materiaal: Metaal + ABS
Lengte houder: ca. 60 cm.
Geschikt voor: 1/4 netwerkcamera’s, mobiele telefoons en tablets
Kleur: zwart.

Inhoud van de levering:
1 x tafelondersteuning.
1 x clip.
1 x schroef.

Als gevolg van de verschillende monitor- en lichteffecten kan de werkelijke kleur enigszins afwijken van de kleur op de afbeelding.
Als gevolg van handmatige meting kunnen afwijkingen van 2 tot 3 cm optreden.

Draagbaar en verstelbaar: het halsframe van de netwerkcamera kan aan tafel, bureau, dressoir en bed worden bevestigd. De maximale dikte is binnen 5,5 cm. Met de verstelbare zwanenhals kun je foto’s, live video’s, YouTube-video’s, yoga-lessen in realtime, koken, sport, fietsen enz. opnemen.
Humanise-design: verstelbare draaigreep, waarmee je andere objectformaten kunt repareren. Zoals tafel, bed, stoel etc.
Schuimkussen-antislipclip: het zal je telefoon niet beschadigen en de bureaustoel enz. beschadigen. Schuimrubberen bekleding beschermt uw tablet tegen beschadigingen en voorkomt wegglijden.
Flexibel ontwerp: de mini-statiefkogelkop biedt een 360 graden rotatie die kan worden ingesteld om verschillende beste hoeken te krijgen. De webcam-standaard is geschikt voor livestream, live-overdracht, live show, selfie of videochat of voor werk.

[ad_2]

Translate »