WJMWF Hoesje voor Samsung Galaxy S20 Ultra [Screen Protector] 360° Volledige Lichaam Shock Proof Transparante Beschermhoes Hybride Flexibel Zacht TPU Siliconen en Harde PC Cover-Zwart


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
WJMWF 360 ° full-body ultradunne mobiele telefoonhoes is gemaakt van gemengd flexibel en zacht TPU-siliconenmateriaal en duurzaam hard pc-materiaal. Sterke schokabsorptie- en dempingsmogelijkheden kunnen een uitgebreidere en betere bescherming bieden.
Beide zijden zijn ontworpen met antislipstrepen voor een comfortabele en veilige grip.
Ondersteuning voor draadloos opladen, het is niet nodig om de schaal te verwijderen, direct opladen op het draadloze oplaadapparaat.
Gemakkelijke toegang tot alle knoppen, ultradun ontwerp, zachte aanraking, niet gemakkelijk weg te glijden, gemakkelijk schoon te maken.

Pakket inbegrepen:
1 * hoesje voor mobiele telefoon
1 * Screenprotector

Tevredenheidsgarantie:
WJMWF biedt 24-uurs klantenservice. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op via e-mail, we zullen binnen 24 uur antwoorden.

Compatibel model: speciaal ontworpen voor Samsung Galaxy S20 Ultra (geef 1 stuk screenprotector gratis). Kies voor aankoop het juiste model van uw telefoon.
Hoogwaardige materialen: het is gemaakt van gemengd flexibel en zacht TPU-siliconenharsmateriaal en duurzaam hard pc-materiaal, voelt zacht aan, zeer soepel in gebruik, niet gemakkelijk weg te glijden en gemakkelijk schoon te maken.
Uitgebreide bescherming: 2-in-1 dubbellaagse beschermende schaal, de bumper van TPU-materiaal heeft speciale schokabsorptie- en dempingsmogelijkheden, de harde achterkant van de pc en het voorframe kunnen krassen en andere slijtage voorkomen en een uitgebreidere bescherming bieden voor de telefoon .
Natuurlijk en mooi: het transparante ontwerp is natuurlijker in gebruik, eenvoudig en mooi, duurzaam en vergeelt niet.
Ondersteuning voor draadloos opladen: gemakkelijk te gebruiken, u kunt rechtstreeks op het draadloze oplaadapparaat opladen zonder de schaal te verwijderen.

[ad_2]

Translate »