Withings Steel HR Hybrid Smartwatch, fitnesshorloge met hartslag- en activiteitenmeting.


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Verbeter je gezondheid met geconcentreerde microtechnologie, die in een echt horloge met buitengewoon design en ongeëvenaarde batterijduur is ingebedd. Geniet van hartslagtracking, activiteit en sportbewaking en slaaptracking met deze klinisch geteste hybride smartwatch. Al deze geavanceerde functies zijn ondergebracht in een klassiek horloge, die de afstand met een waterdichtheid tot 50 m reikt, een duurzame batterij van maximaal 25 dagen en een robuuste behuizing van 316L roestvrij staal. Steel HR maakt het mogelijk om doelen te stellen, de vooruitgang te visualiseren en gepersonaliseerd inzicht te krijgen via de gewaardeerde gratis Health Mate app (iOS en Android).

Batterijen:‏:‎1 CR2 batterijen vereist. (inbegrepen)
Is Discontinued By Manufacturer‏:‎Nee
Productafmetingen‏:‎62.48 x 9.14 x 3.3 cm; 40.82 gram
Datum eerste beschikbaarheid‏:‎20 november 2017
Fabrikant‏:‎Nokia health
ASIN‏:‎B071NVR2QQ
Modelnummer item‏:‎HWA03-36black-All-Inter
Land van herkomst‏:‎China
Afdeling‏:‎Uniseks-volwassene

TRACKER DAGELIJKSE ACTIVITEITEN – Automatische telling van stappen en calorieën en meting van afstanden
AUTOMATISCHE SLAAPMETING – Slaapprestatie bij het ontwaken gebaseerd op je cycli met lichte en diepe slaap, onderbrekingen van je slaap en de diepte en regelmatigheid ervan.
METING MEERDERE SPORTEN – Meting van meer dan 30 sporten en overzicht met de kaart van je traject, de afgelegde afstand en de stijging en snelheid van je sessie via de verbonden gps.
BATTERIJ MET ZEER LANGE LEVENSDUUR – Breng meer tijd door met bewegen en minder met het opladen van de oplaadbare batterij, die tot wel 25 dagen meegaat.
MELDINGEN OP SMARTPHONE – Personaliseerbare meldingen van oproepen, berichten, evenementen en apps vanaf je smartphone, direct op de schermbeveiliging.
WATERDICHT TOT 50 M – Je kunt met dit hybride verbonden horloge in het water, zwembad en de zee of een douche nemen.

[ad_2]

Translate »