Wielen – Houd uw hond in de gaten

[ad_1]

Kleine honden, groot, harig … Ongeacht de grootte, het is waarschijnlijk dat hij op je autowiel zal plassen! Maar wat hebben autowielen en honden gemeen? De verklaring is dat honden worden aangetrokken door de geur die ze voelen op banden, die door verschillende plekken lopen. Zo zal het altijd zijn, hier en daar een plasje. En dat kan vaak bij elk type wiel terechtkomen. Kan gemaakt zijn van ijzer, aluminium, het zal kapotgaan door het zuur dat de urine is en oxidatie veroorzaakt. De monteurs hebben tonnen klassieke verhalen, zoals de verslechtering van de kop van de bouten, die uiteindelijk vastloopt. Het probleem kan zo ernstig zijn dat op het moment dat u de moeren wilt losdraaien, er geen andere keuze is dan het wiel te laten crashen om ze uit het voertuig te krijgen.

Maar hondenplas doet ook andere schade. Het kan vlekken en afbladderen op het wiel veroorzaken. De fabrikanten zeggen dat het probleem erger is geweest. Tegenwoordig ondergaan stalen wielen en lichtgewicht legeringen een behandeling om ze beter bestand te maken. Maar er zijn andere problemen, zoals de lagere delen van de auto, die nog steeds niet door chemische behandelingen heen kunnen, zoals bouten en moeren die vast kunnen komen te zitten in de plas of zelfs als je wiel in een goot wordt geschraapt en een beetje vernis verliest, het zal kwetsbaarder zijn voor corrosie.

Voor degenen die een hond hebben en in de toekomst geen probleem willen hebben met de autowielen, is de suggestie om een ​​neutraal wasmiddel te nemen en de wielen constant te wassen. Een andere oplossing is om de wielen te beschermen met een soort “tas” gemaakt van vinyl of iets dergelijks, voor elk wiel.

[ad_2]

Source by Xam Sire

Translate »