Wellness CORE Grote Breed Puppy, puppyvoer, droog graanvrij voor grote rassen, hoog vleesgehalte, zonder kunstmatige additieven, kip, 2,75 kg


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Een hoog eiwitgehalte, een laag gehalte aan koolhydraten (Low Carb), ideaal uitgebalanceerd met een matig vetgehalte – dat maakt ons voer uit. Met meer dan 50% dierlijke ingrediënten en vers vlees als hoofdingrediënt is ons hondenvoer graanvrij, bijzonder hoogwaardig, lekker en licht verteerbaar, omdat het alleen is afgestemd op de natuurlijke behoeften van onze honden. Natuurlijk is ons hondenvoer zonder granen en andere vulstoffen en zonder kunstmatige smaak- of additieven. De liefde en het begrip voor onze honden dwingt ons aan om alleen het goede voor onze lievelingen te maken. De ervaring helpt ons daarbij – sinds 1926.

Puppyvoer met vers vlees: verse kalkoen als hoofdingrediënt, gevogelte als enige bron van eiwitten.
Natuurlijk hypoallergeen hondenvoer: zonder granen, gluten, eieren, kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen.
Puppyvoer, droogvoer met DHA van zalmolie voor een gezonde ontwikkeling van hersenen en ogen, glucosamine en chhondrine voor gezonde gewrichten.
Met prebiotica voor een gezonde spijsvertering; evenwichtig hondenvoer als volledig voer.

[ad_2]

Translate »