WEICON Multi-Opener Gereedschapskofferopener voor gevoelige apparaten


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
WEICON MULTI-OPENER GEREEDSCHAPSBEHUIZING OPENER VOOR GEVOELIGE APPARATEN De Multi-Opener wordt gebruikt om gevoelige apparaten te openen en om geklemde behuizingen op een materiaalvriendelijke manier te verwerken. De opener wordt volledig in Duitsland vervaardigd en bestaat uit glasvezelversterkt polyamide en een geleidend ESD-materiaal dat beschermt tegen elektrostatische ontlading. KENMERKEN VAN DE TOOL – materiaalvriendelijk – gemaakt in Duitsland – beveiligde – precies – universeel – gemaakt van flexibel / hoogwaardig materiaal TOEPASSING VAN DE OPENER – in het huishouden/garage: o auto-interieur / radiosystemen / ramen / autoportier o Motorfietsen / Fietsen / E-bikes o Reparatiewerkzaamheden aan koelkasten / kookplaten / televisie / dvd-spelers / klokken / wekkers o PC-accessoires: harde schijven / laptops / muizen / toetsenborden / camera’s o Mobiele telefoons / batterijen / camera’s – In DYI-gebied / Elektronica TECHNISCHE SPECIFICATIES Toepassingsgebied: materiaalvriendelijke opening van gevoelige componenten in de elektronicasector Toegevoegde waarde: gemaakt van geleidend ESD-materiaal / lekbestendigheid ca.10^9 Ohm Lengte: 180 mm Gewicht: 22 g PRODUCTSTEMPELING WEICON Easy Opener – speciaal hefboomgereedschap voor materiaalvriendelijke demontage zonder de aangrenzende gevoelige componenten of oppervlakken te beschadigen. VEILIGHEID EN GEZONDHEID De Spudger is getest op arbeidsveiligheid. Het werken met WEICON-gereedschappen is alleen toegestaan op potentiaalvrije kabels en leidingen die niet onder spanning staan.

PRACTIEKELIJK – Het hefboomgereedschap is gemaakt van ESD-materiaal / heeft een roestvrijstalen blad met een sterkte: 1700 N/mm² / is ergonomisch gevormd / ligt goed in de hand / maakt het mogelijk om zonder vermoeidheid te werken.
SPECIAAL TOOL – De Multitool kan worden gebruikt in het huishouden / de industrie / de doe-het-zelf als horlogemakersgereedschap / gereedschap voor thuisgebruik / gereedschap voor het demonteren van onderdelen in de elektrotechniek.
MULTIFUNCTIE TOOL – De Spudger is geschikt voor niet-markerende montage / demontage / reparatie van PC / keukenapparatuur / laptop / smartphone / e-boek / toetsenbord / klokken / stopcontacten / plint panelen.
WEICON – 100% Duitse kwaliteit – De opener is TÜV-gekeurd op het gebied van arbeidsveiligheid. De lemmeten zijn gemaakt van hoogwaardig messtaal – een duurzaam, eersteklas gereedschap.

[ad_2]

Translate »