Waneway Hanglamp met witte veren, niet-elektrische lampenkap voor vloerlamp en tafellamp met schaduwverminderende ring voor woonkamer, eetkamer en slaapkamer, 40 cm


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]

Productbeschrijving

feather lampshadefeather lampshade

Een klassiek en modieus ontwerp zou voor iedereen beschikbaar moeten zijn; past prima in de meeste interieurs. We doen dus altijd ons best om unieke lampen te ontwerpen – geen constructie nodig, waardoor je geld en tijd bespaart! Deze handgemaakte veren lampenkappen produceren ze een diffuse en zachte gloed, ze bieden opties voor boven- en onderverlichting,werken zowel alleen als met meerdere goed en ze zijn verkrijgbaar in een oneindig aantal verschillende stijlen!

lampshade for living roomlampshade for living room

Stijlvolle moderne lampenkap

Eenvoudig en modern; het is ideaal voor zowel huishoudelijke als commerciële ruimtes: boven een kookeiland, aanrecht, balies, tafel, eetkamer, slaapkamer, binnen, boerderij, hoge & schuine plafonds, bar, restaurants, galerijen, expositieruimte, hotel, koffieshop, en kantoor.

light shadelight shade

Innovatieve handgemaakte kunstwerken

Bestaande uit ca. 2000 echte kalkoenveren, elk zorgvuldig met de hand op een stoffen kern geplaatst, is het een decoratief element in je kamer en laat het licht er mooi doorheen filteren, waardoor er een zachte en warme gloed ontstaat.

lamp riducing ringlamp riducing ring

Geschikt voor de meeste lamphouders

Hij wordt geleverd met een reduceerring en is geschikt voor de meeste lampenbussen – bevestiging van de kapring voor bevestiging op de standaard B22 E14-bus en verwijdering van de kap voor bevestiging van de E27 E26-bus. Geen elektrische installatie nodig. Geschikt voor Max. 40W gloeilamp. Zowel de gloeilamp als het snoer zijn NIET inbegrepen.

light shade for bedroom

light shade for bedroom

lamp shade decoration

lamp shade decoration

7

7

Ook voor op tafel

Zacht en diffuus licht, zodat je je rustig en ontspannen kunt voelen.

Past gemakkelijk in de bestaande fitting

Het hangt als een kroonluchter en verbetert de esthetiek van de ruimte, het is een opvallende verschijning in elke ruimte.

Vervanging voor vloerlamp

Een mooie, goedkope en functionele vervangende kap voor een vloerlamp.

Bestaande uit ca. 2000 veren, elk met de hand op een stoffen kern geplaatst, ziet het er luxueuzer uit dan andere soortgelijke producten.
Past gemakkelijk in je bestaande lichtcontactdoos, zonder dat er een elektrische installatie nodig is. Ontworpen als hangende kap aan het plafond, maar kan ook gebruikt worden als kap voor een tafellamp of vloerlamp.
Wordt geleverd met een reduceerring, geschikt voor de meeste lampvoeten (B22/BC E14/SES E27/ES). 1 x 40w Lamp is vereist – niet meegeleverd. Alleen de lampenkap, het snoer wordt niet meegeleverd.
Afmeting en gewicht: hoogte 40 x diameter 40 cm. Gewicht 0,6 kg.

[ad_2]

Translate »