Wacky Tracks Snap and Click Fidget Toys, Grappige Fidget Chain Anti Stress Toy Grappig Fidgetspeeltje Fiets Chain Puzzel Educatief Speelgoed voor Kinderen Volwassene Verjaardag Geschenk (1PCC-48 schakels)


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Tracks Snap en Click Fidget Toys, Grappig Fidget Chain Anti Stress Speelgoed voor Kinderen Volwassen Puzzel Educatief Speelgoed Willekeurige Kleur
Voorzien zijn van:
    Deze gelede ketting kan in talloze vormen buigen.
    Maak letters, cijfers, symbolen – zelfs een armband of ketting.
    Lichtgewicht plastic constructie is ontworpen om urenlang intensief spel te weerstaan.
    Ontwikkel oog- en handcoördinatievaardigheden, probleemoplossende vaardigheden en verruimt de geest terwijl u uw deductievermogen aanscherpt.
    Geweldig speelgoed voor technische of artistiek ingestelde kinderen. Manipuleer de koppelingen om uw eigen vormen en ontwerpen te maken
Pakket bestaat uit:
    1 x ketting speelgoed
Deze onhandige dingen zijn ontworpen om eenvoudig te zijn, maar toch effectief in het helpen van fidget en het helpen van mensen die proberen om zich te ontdoen van slechte gewoonten zoals roken, nagelbijten en beenschudden. u kunt elke gewenste vorm maken, zoals letters, cijfers, symbolen, enz. breng uitdagingen en plezier aan je vingers en hersenen.
Houd je hand urenlang bezig. Het schuift gemakkelijk over de gemiddelde vinger zodat je het zonder nadenk kunt draaien. Je kunt het in verschillende vormen veranderen in een vloeiende beweging wanneer het van je vinger is. Eenvoudig maar onderhoudend.
Deze grappige fidgetketting voor volwassenen is klein en stil genoeg om mee te spelen in je binnenzak of buiten en in elke omgeving. Goed fidgetspeeltje voor op kantoor en voor studenten of kinderen op school.
Het beste speelgoed voor het verlichten van stress: Door dit fidgetspeeltje te gebruiken en erin te knijpen, het uit te rekken en om te draaien, houd je je handen uren bezig. Het glijdt gemakkelijk over de gemiddelde vinger zodat je er zonder nadenken mee kunt spelen.

[ad_2]

Translate »