Vogu’SaNaNa, compatibel voor mobiele telefoon iPhone 11 Pro Max hoes, silicone, mat marmerpatroon, case, cover, marble, dun, beschermhoes, telefoonhoes, skin, softcase, schokwerende TPU, telefoonhoesje, etui


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]

Productbeschrijving

Maak Vogu'Sana ModeMaak Vogu'Sana Mode

Elegant marmer telefoonhoesje

iPhone 11 marmer hoes iPhone 11 marmer hoes

Mobiele telefoon voor heren en dames. Business Sports Party

Details:Details:

Mobiele bescherming:

Goede bescherming voor de achterzijde: De dure smartphone moet tegen lichte vallen of krassen bestoten en andere dagelijkse schade tijdens het transport beschermen. Beschermt de achterkant allemaal. Slank en licht: geen vingerafdrukken; IMD-technologie: vervaagt niet.

Artikeldetails:

Camera:

Camera:

QI

QI

dames.

dames.

Schoon

Schoon

Camera en Dispaly-beschermingsfunctie

De hoes is hoger dan de camera en de discpaly. Beschermt de hoes de uitstekende camera zodat de camera extra wordt beschermd. Het beste beschermfolie daarvoor aanbrengen.

Ondersteunt QI draadloze oplader

De mobiele telefoon wordt via inductie opgeladen. Omdat je de mobiele telefoon met hoes kunt opladen, hoef je hem niet uit de hoes te halen.

de marmeren print

Mat oppervlak: matte afwerking TPU-behuizing

Mamor is trendy.

Aangenaam draaggevoel. Als cadeau voor Kerstmis, een verrassing voor verjaardag, Nieuwjaar enz. Als een soort stijlfactor in de sieradenmarkt.

Siliconen hoezen telefoonhoesje compatibel met iPhone 11 Pro Max (6,5 inch)2019
Hoogwaardig materiaal & aangenaam handgevoel: siliconenhoes zacht rubber TPU silicone backcover hoes is dun, flexibel en gestroomlijnd. Het matte oppervlak: je ziet ook geen vingerafdrukken of krassen omdat ze eerder mat zijn.
IMD-technologie: het gebruik van IMD-technologie maakt het niet eenvoudig om zich te verkleuren of te vervormen, wat een lange levensduur garandeert.
Ondersteunt draadloze oplader: de hoezen werken perfect bij inductief opladen en kunnen met een vochtige doek worden afgewassen
Het edele design: helder schoon en elegant stijl, stijlvol als een sieraad of als cadeau voor de modelliefhebber. Mamor buitenhoes voor mobiele telefoon is trendy. Een absolute blikvanger. Handtas voor dames en heren, business stijl, minimalisten, maar met stijl.

[ad_2]

Translate »