VitaJuwel® waterkaraf ERA 1,3 liter met edelstenen staaf WELLNESS in set – edelsteen water waterstenen waterrevitatie edelsteen phiool met rozenkwarts amethist bergkristal


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
De originele VitaJuwel Era karaffen en fiolen set “Wellness” is de ideale keuze voor veeleisende genieters.
De eerste karaf die in zijn vorm en gebruik speciaal voor de VitaJuwel edelsteenfiolen is ontwikkeld. Een karaf met een opvallend design, waarin de edelsteenfiool lijkt te zweven. De fiool hangt stevig in het deksel van de karaf, zodat hij ook bij het uitgieten niet tegen de karafwand aantast. Era kan eenvoudig via de schenktuit in het deksel worden gevuld, zonder hem te moeten verwijderen. Door zijn unieke vorm beschermt het mooie gietstuk van roestvrij staal bovendien je drinkwater tegen uitwendig vervuiling.
De edelsteensamenstelling in de glazen spiool bestaat uit rozenkwarts, amethist en bergkristal en wordt door experts ook wel “basismengsel” genoemd. Deze wordt universeel gebruikt voor de energetisering van water en al lange tijd met groot succes gebruikt. De zachte, aangename smaakverkleuring van dit edelsteenwater maakt het genieten op sensuele wijze af.
Tip: Om de karaf ook ideaal te kunnen reinigen, bieden wij een reinigingsborstel aan, die wij speciaal voor de behoeften van de karaf era hebben gemaakt. Met een lengte van 45 cm is hij langer dan conventionele borstels.
De voordelen:

  • De edelstenen hoeven niet meer rechtstreeks in het water worden gegeven.
  • De glazen spiool beschermt je drinkwater tegen mogelijke chemische verontreinigingen van de edelstenen of tegen splinters.
  • Het uitgebreid reinigen van de edelstenen is niet nodig.

VitaJuwel – water in zijn edelste vorm.
Elegant water: in combinatie met de in de set inbegrepen, mondgeblazen edelsteenstaaf “Wellness” kun je je water met rozenkwarts, amethist en bergkristal veredelen. De zachte, aangename smaak van dit edelsteenwater rondt het genot op sensuele wijze af.
Kenmerken: 1,3 liter inhoud, grote, comfortabele vulopening, kinderlijk eenvoudig vullen met de schenktuit in het deksel zonder deze te hoeven verwijderen, veilige grip van de fiool in het deksel, afgeschuinde schenktuit van roestvrij staal, die door zijn bijzondere vorm het drinkwater tegen vervuiling beschermt.
Onderhoud: het glas en de schenktuit van roestvrij staal zijn volledig vaatwasmachinebestendig en daarom gemakkelijk te reinigen. Alleen het mondgeblazen edelsteenphiool moet met de hand worden onderhouden.
Gebruik: water, thee, sap, limonade of andere dranken.

[ad_2]

Translate »