ViATOM Pulsebit-EX ECG-monitor, Hartmonitor met ECG, Bluetooth ECG-Apparaat met iOS- en Android-app, 30s / 60s / 5mins Opnemen, Werken met Smartphone en pc, Persoonlijke ECG monitor


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]

Productbeschrijving

draagbaardraagbaar

De persoonlijke ECG-monitor in uw zak

Pulsebit Mate EX is een draagbare hartmonitor voor gezinnen. U kunt uw hartritme en hartslag volgen om uw hartaandoening altijd en overal te zien en u krijgt onmiddellijk en accuraat inzicht in 30 seconden/60 seconden/5 minuten met/zonder een kabel. Met de gratis APP& PC software kunt u uw rapporten naar hartelust bekijken, opslaan, downloaden en delen.

leadlead

Multi-Measurements

Dankzij het innovatieve ontwerp kan hij zowel bedraad als draadloos worden gemeten. Voor de analyse van de verschillende golfvormen zijn verschillende lijnen voorzien.

De draadloze meting zorgt voor een gemakkelijke en snelle detectie en de bekabelde meting draagt bij aan een stabielere golfvorm. Er zijn twee verschillende metingen beschikbaar om aan de behoeften van verschillende mensen te voldoen.

Een keuze uit 30 seconden/ 60 seconden/ 5 minuten meettijd is beschikbaar.

Merk op dat de 5-minutenmodus alleen bekabelde metingen ondersteunt.

appapp

Gratis APP- en PC-software

Synchroniseer gegevens met uw telefoon via Bluetooth of met uw computer via de kabel. Bespaar en bekijk uw rapporten zonder extra kosten.

U kunt uw rapport eenvoudig exporteren en delen als PDF op uw APP met één klik.

U kunt uw golfvorm voor elke analyse in de pc-software vergroten en afdrukken of exporteren als een PDF om te delen.

Houd er rekening mee dat het apparaat slechts 100 sets van 30s data kan opslaan / 50 sets van 60s data / 10 sets van 5min data, synchroniseer uw data in de tijd.

ex

ex

pocket

pocket

pad

pad

Gemakkelijk te gebruiken

Raak het kleurenscherm aan en volg de fotogids voor de bediening, die voor iedereen gemakkelijk te gebruiken is.

Draagbaar

Compact formaat dat u in uw zak kunt meenemen. Volg de gezondheid van je hart altijd en overal.

Herbruikbare elektrodehouders

Hoogwaardige elektrodekussens, zacht en comfortabel in gebruik, duurzaam en herbruikbaar.

Intelligent gegevensbeheer: eenvoudige, gescheiden opslag van de gegevens van twee gebruikers, geschikt voor gebruik in het gezin. Synchroniseer de gezondheidsgegevens van uw hart draadloos via bluetooth met uw iPhone / iPad / Android-telefoons en -apparaten en deel uw rapporten met anderen met één klik op de APP. Met de pc-software kunt u uw rapporten gemakkelijk bekijken / beheren, die u als pdf kunt opslaan, delen of afdrukken.
Onafhankelijke ECG-monitor: Pulsebit EX kan onafhankelijk werken zonder een smartphone of computer, het ingebouwde geheugen heeft de capaciteit om tot 3000s aan gegevens op te slaan, u kunt uw progressiecurve direct op het apparaat weergeven zonder een smartphone of pc, geschikt voor iedereen.
Hartmonitor voor onderweg: met een compact formaat, zodat u hem in uw zak kunt dragen. Controleer uw hartconditie altijd en overal om er zeker van te zijn dat u veilig en gezond bent.
Geen verborgen kosten en geen abonnement vereist. Vriendelijke ondersteuning: 12 maanden zorgeloze garantie, levenslange technische ondersteuning, snelle reactie binnen 12 uur.

[ad_2]

Translate »