VESA adapter houder voor Samsung monitoren U28D590D, S27D590P, en S24D590PL – by HumanCentric


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]

Productbeschrijving

DDDD

VESA-adapter voor Samsung U28D590D, S27D590P en S24D590PL

HumanCentric biedt een breed scala aan klantspecifieke VESA-montage-accessoires voor niet-VESA-monitoren voor alle belangrijke monitormerken. Met onze VESA-adapters kunnen niet-VESA-monitoren op een bureauhouder, een scharnierarm of een ander VESA-montagesysteem worden gemonteerd. Controleer zorgvuldig het modelnummer van je monitor voordat je een bestelling plaatst. Informatie over de compatibiliteit van deze adapter vind je hieronder.

DDDD

HumanCentrisch

Montageproducten voor je gehele thuis- en kantoortechnologie

DDDD

Compatibiliteitsinformatie

Deze adapter past alleen voor de volgende Samsung-monitormodellen:

U28D590DS27D590PS24D590PLS24D590L

Opmerking: Deze adapter past niet op andere modellen of merken. Controleer daarom vóór de bestelling of je monitor vermeld is

Wij hebben een volledig palet van VESA-adapters voor andere monitormodellen als je modelnummer niet wordt vermeld.

Ondersteunt standaard VESA-gatenpatroon: 75 mm x 75 mm, 100 mm x 100 mm

DD

Geschikt voor Samsung monitor: deze houder is uitsluitend getest voor de volgende modellen: Samsung U28D590D, S27D590P en S24D590PL.
Bevestig je Samsung monitor aan een standaard VESA-houder: hoewel deze monitoren niet over bevestigingsgaten beschikken, kun je dankzij onze praktische houder je Samsung monitor toch bevestigen. Of je nu aan de muur wilt bevestigen, of hem gewoon van je bureau wilt hebben, deze houder laat je je monitor in enkele seconden bevestigen. Werkt ook met dubbele en drievoudige (en meer) bevestigingen!
Eenvoudige montage: je kunt deze houder in minder dan twee minuten monteren, met niets verder dan een schroevendraaier. Neem gewoon de bestaande voet eraf en bevestig in plaats daarvan onze – bevestig deze vervolgens op de VESA-houder. Wij hebben onze houder uitgebreid getest om ervoor te zorgen dat hij perfect geschikt is voor je monitor.
Tevredenheid gegarandeerd: als je problemen met je houder hebt, stuur deze dan terug naar ons – er worden geen vragen gesteld. Wij garanderen dat onze houder geschikt is voor jouw monitor. Als dit niet het geval is, krijg je je geld terug.

[ad_2]

Translate »