VAHDAM, Kurkuma + Gember Krachtige SUPERFOOD Kruidenthee, 100 theezakjes | Krachtige Wellness & Helende Eigenschappen van Kurkuma Thee met Gember | Detox Thee


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]

INTRODUCTIE VAN DE BETERE THEEZAK – Ontdek de superioriteit van een tuinverse LANG BLAD THEE met het gemak van de VAHDAM Enkele Portie Piramide Theezakjes. Elk Masala theezakje is verpakt in een piramidevormig nylon theezakje, individueel verpakt en verzegeld bij de bron om ervoor te zorgen dat u het meest verse kopje thee krijgt. Het is ideaal voor het genieten van traditionele India chai thee momenten. Als warme- of Ijsthee. Ontdek een NIEUWE WERELD VAN THEE.
CO2 & PLASTIC NEUTRAAL MERK – Opgericht in India door een 28-jarige 4e generatie ondernemer, zijn we nu trots om een gecertificeerd CO2-Neutraal & een Plastic Neutraal merk te zijn. We meten onze totale CO2- en plastic voetafdruk en compenseren deze via onze investeringen in milieuduurzaamheidsinitiatieven in India.
ETHISCH, DIRECT & FAIRTRADE- WERKELIJK – Ons innovatieve supply chain model zorgt ervoor dat u het meest verse kopje thee krijgt en dat onze boeren een betere prijs krijgen voor hun producten. 1% van onze inkomsten gaat naar de opleiding van de kinderen van onze theeboeren. Onze boeren willen, net als elke andere ouder, dat hun nageslacht een beter leven heeft dan zij. Wij van Vahdam Theeën willen met ons maatschappelijk initiatief, TEAch Me, dit streven simpelweg honoreren.
TEVREDENHEID GEGARANDEERD – 100% GELD-TERUG-GARANTIE – Als u de thee niet lekker vindt, geven wij direct een 100% TERUGBETALING. Zonder Vragen.

[ad_2]

Translate »