TV-beugel voor Apple TV 4e en 4K 5e generatie, Muurbeugelhouder met BONUS AFSTANDSBEDIENING voor Apple TV 4e / 4K 5e gen. ( Zwart )


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
FUNCTIES:
1. Het ontwerp van de houder biedt gemakkelijke toegang tot poorten en snoeren.
2. Je kunt mounten waar je maar wilt.
3. Eenvoudig te installeren, u kunt het eenvoudig in 3 eenvoudige stappen installeren.
4. Het ontwerp van het gleufgat biedt een flexibele positie voor het installeren van schroeven.
5. BESCHERMEND GEVAL voor AFSTANDSBEDIENING, biedt volledige dekking, uitsparingen passen geweldig en zorgen ervoor dat alle knoppen normaal kunnen worden gebruikt, en biedt een uitstekende bescherming voor alle randen en hoeken van de afstandsbediening.

INHOUD PAKKET:
1. 1 X Apple TV-beugel
2. 1 X BESCHERMHOES VOOR AFSTANDSBEDIENING
3. 2 X schroeven
4. 2 X muurankers

BELANGRIJKE MEDEDELING:
De lijm is ALLEEN voor hulpdoeleinden om de houder aan de muur of aan de achterkant van de tv te bevestigen, het wordt aanbevolen deze niet te gebruiken voor slecht geverfde muren en muren die poeders laten vallen of gemakkelijk kunnen afschilferen. Gebruik op een harde, vlakke ondergrond om hun levensduur te verlengen. Het wordt aanbevolen om de meegeleverde muurankers te gebruiken, omdat deze stevig en betrouwbaar zijn.

GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN EN EENVOUDIG: Mount voor Apple TV 4e en 4K 5e generatie (Apple TV en afstandsbediening niet inbegrepen).
BEWAAR UW TV-BOX VEILIG: deze bevestigt uw tv-box op een aangewezen plaats om hem buiten bereik van huisdieren en dranken te houden.
TOPKWALITEITSMATERIALEN: gebruik de geavanceerde professionele 1440HD importmaterialen, deze kunnen uw tv aanzienlijk beschermen.
IDEAAL – Perfect voor aan de muur gemonteerde televisies (vervolgens kunt u de tv-box aan de achterkant van uw televisie bevestigen).
BESCHERMENDE KOFFER VOOR AFSTANDSBEDIENING – antislip en anti-kras, de behuizing is duurzaam en sterk, die langdurige bescherming voor de afstandsbediening kan bieden, werkt uitstekend voor krasbescherming en lichte druppels, maakt de afstandsbediening gemakkelijker vast te pakken en minder waarschijnlijk schuif.

[ad_2]

Translate »