Tronsmart Laptopstandaard, ergonomisch, verstelbaar, voor laptops en tablets, geschikt voor laptop (10-17 inch) zoals MacBook Pro/Air, Surface, Samsung, HP, iPad


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]

Productbeschrijving

11

11

D07 Verstelbare laptopstandaard

OpvouwbaarDraagbaarMultifunctioneel

11

Met gsm-houder

Voor de D07 laptopstandaard hebben we een gsm-houder ontwikkeld die geschikt is voor mobiele telefoons van alle groottes en die is uitgerust met een opening voor het plaatsen van de oplaadkabel

1

1

2

2

3

3

Houdt tot 10 kg!

Houd uw bureaublad schoon en opgeruimd

Mobiele telefoonhouder aan beide kanten

1

1

2

2

3

3

4

4

1

1

2

2

3

3

Ipad Pro 12,9”

Laptop Omen 15,6”

Macbook Air 13,3”

11

Instelbaar op 9 hoogtes: het ergonomische ontwerp biedt 2 hoogte-instellingen die naar wens van 7 tot 27 cm kunnen worden ingesteld en een perfecte, comfortabele werkhoek bieden. Perfect voor mobiel werken.
Lange levensduur: gemaakt van hoogwaardig en licht ABS met vier anti-slip rubberen pads om de laptop op zijn plaats te houden. De voorste metalen rand met zachte rubberen mat beschermt je toestel tegen krassen.
Ergonomisch design: hol ontwerp in het midden voor verbeterde luchtstroom en ventilatie; en twee verplaatsbare koeldoppen voor een betere warmteafvoer. Twee geïntegreerde houders voor mobiele telefoons aan beide zijden, waarin je gemakkelijk je mobiele telefoon(s) plaatst en eenvoudig ontvangen berichten herkent.
Robuust en compatibel: de standaard is robuust genoeg om een gewicht van maximaal 10 kg te dragen. Tronsmart D07 laptopstandaard, geschikt voor alle laptops van 10-17 inch, bijv. MacBook Macbook Pro, HP, ASUS of Lenovo laptops, afmetingen tussen 10 en 17 inch enz.

[ad_2]

Translate »