Traveleurope Blog | Reistips, adviezen en nuttige informatie De beste manieren om met een beperkt budget te reizen – Traveleurope Blog

[ad_1]

Wereld

gepubliceerd op 15 november 2019 |
door Andrea Guerriero

Als je door de reisbug bent getroffen, denk je misschien dat je veel geld nodig hebt om goed te kunnen reizen. Er zijn zoveel plaatsen om te bezoeken en dingen te zien, hoe kun je dit goedkoop doen? Nou, het is heel goed mogelijk als je weet hoe je moet zoeken en waar je moet boeken! Dit zijn de drie beste manieren om goedkoop een lange afstand af te leggen.

Per vliegtuig

Veel mensen denken dat reizen per vliegtuig duur gaat worden. Het kan zijn, afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij die u kiest en waar u heen wilt. U kunt echter ook enkele goedkope vluchten ophalen als u slim bent bij het plannen. Goedkope vluchten kunnen lange tussenstops inhouden of midden in de nacht vliegen. Dit soort vluchten kan erg vermoeiend zijn, maar het kan de moeite waard zijn als u tegen lage kosten ergens ver weg kunt komen. De andere manier om goedkope vluchten op te halen, is door te letten op flitsverkopen. Veel verschillende luchtvaartmaatschappijen zullen de prijzen van hun vluchten plotseling voor een bepaalde tijd verlagen. Houd deze verkopen in de gaten; je kunt misschien veel pakken naar een plek waar je altijd al van hebt gedroomd om te bezoeken.

Op de weg

Over de weg struikelen kan een goedkope manier van reizen zijn, ondanks de benzinekosten. Een van de gemakkelijkste manieren om kosten te besparen, is door ook in uw auto te slapen. Dit betekent dat je geen extra geld hoeft uit te geven, zelfs niet voor zoiets goedkoops als een stapelbed voor een nacht in een hostel. U kunt gemakkelijk een bed achter in uw auto maken, maar het is beter om vaak een busje te nemen waarin u kunt slapen. Als u denkt dat u op deze manier vaak reist, moet u een oude bestelwagen in handen krijgen en deze gedeeltelijk ombouwen tot een camper. Het geld dat in de conversie wordt uitgegeven, zal niets zijn vergeleken met wat u in de loop van de jaren aan hotelkamers zou kunnen uitgeven. Zelfs zoiets als een bestelwagenverzekering zal niet zo duur zijn als u in eerste instantie zou denken. Heb je een reismaatje die met je mee gaat? Verdeel de kosten van een bestelwagenverzekering en brandstof over u om de kosten nog meer te verlagen.

Met de trein

Reizen met de trein kan goedkoop of duur zijn, afhankelijk van het land waarin u zich bevindt. Het treinnetwerk in het VK kan u bijvoorbeeld naar bijna elke hoek van het land brengen, van Thurso tot Penzance. Het kan echter erg duur zijn. Als je in plaats daarvan naar een land als China of India reist, zul je merken dat de treinsystemen eigenlijk erg goedkoop zijn. Zorg ervoor dat u dubbel controleert in welke klas u reist als u een van deze systemen gebruikt. Als buitenlander is het misschien beter om het extra geld te besteden aan het comfort van eersteklas. Er zijn ook veel reisschema’s met treinen die u kunnen helpen grote afstanden af ​​te leggen en veel landen tegen lage kosten te bezoeken. Een Interrail Pass biedt bijvoorbeeld reizen op bepaalde dagen en de juiste timing betekent dat je vaak in de treinen kunt slapen om te besparen op de kosten van een hostelkamer.

Dit zijn drie van de beste manieren om te reizen als u het goedkoop wilt doen. Veel hiervan hangt natuurlijk ook af van uw bestemming. Zorg ervoor dat u veel onderzoek doet om erachter te komen hoe u zich het beste kunt verplaatsen als u op reis bent. Het is heel goed mogelijk om goedkoop te reizen als u weet waar u geweldige deals kunt vinden.


Over de auteur

Andrea Guerriero Hallo, ik ben Andrea, een reisblogger, webprogrammeur, seo-leerling en amateurfotograaf gevestigd in Milaan. Ik hou van lezen, ik hou van muziek. Ik hou van reizen, maar alleen als ik op missie vertrek! Ik heb door het grootste deel van Europa gereisd en ik schrijf er graag over. Ik hou van fotografie, vooral als een manier om ervaringen, plaatsen en evenementen vast te leggen. Mijn Nikon D300-camera is altijd bij me en hij helpt me mijn leven met de rest van de wereld te delen. In contact komen met nieuwe mensen, verschillende levensstijlen en buitenlandse tradities, en erover schrijven, is alles wat ik kan vragen.

[ad_2]

Source link

Translate »