Traveleurope Blog | Reistips, adviezen en nuttige info5 tips om te reizen met gewrichtspijn en artritis – Traveleurope Blog

[ad_1]

Top 10

gepubliceerd op 19 mei 2020 |
door Andrea Guerriero

Afhankelijk van onze voorkeuren of functie-eisen, moeten we mogelijk vrij vaak reizen. Echter, nu een pandemie zich over de hele wereld verspreidt, is reizen niet meer zo toegankelijk als vroeger deze situatie. Veel landen zitten vast en reizen is voor het grootste deel niet toegestaan, omdat dit het risico zou lopen om het virus te verspreiden.

Toch droomt u misschien van de dagen dat u weer kunt reizen, zelfs als u lijdt aan artritis en gewrichtspijn. In dit geval moet u weten wat u tijdens uw reis moet doen om de pijn te verlichten en te genieten van de avonturen waar u zo naar verlangd heeft. Als je van plan om te reizen na COVID-19 eindelijk weggaat, moet u weten welke methoden uw pijn tijdens uw reizen kunnen verlichten. Hier zijn vijf tips om u beter te laten voelen wanneer gewrichtspijn en artritis het plezier proberen te verpesten.

Bereid uw medicatie voor

Aangezien u op vakantie bent, kunt u in de verleiding komen om uw medicatie over te slaan terwijl u bezig bent. Toch zou je dat niet moeten doen. Medicatie is bedoeld om u te helpen met uw problemen – dus zonder medicatie loopt u het risico meer ongemak te voelen dat uw reis zou kunnen verpesten. Als er iets is, kunt u het bedrag dat u neemt, beperken. Om nog maar te zwijgen, vervanging door natuurlijke geneeskunde is ook mogelijk.

Als u artritis heeft en niet al uw pillen wilt dragen, kunt u CBD voor artritis overwegen. Zorg er echter voor dat u essentiële medicatie niet thuis laat, want het kan erg nuttig zijn bij gewrichtspijn. Aangezien het risico op het coronavirus misschien niet helemaal weg is als we weer mogen reizen, vergeet niet om ook een masker bij je te hebben, wat handschoenen en wat handdesinfecterend middel

Lopen en strekken

Langdurig zitten kan ervoor zorgen dat u zich stijf voelt en u veel pijn krijgt. Daarom is het belangrijk om af en toe te lopen en te strekken. Strek elk deel van uw lichaam dat kan worden uitgerekt. Probeer echter niet te dicht bij andere mensen te komen, want dat wordt aanbevolen behoud zoveel mogelijk sociale afstand

Plan uw maaltijden

Zorg ervoor dat u uw maaltijden goed plant. Als u iemand bent die al een tijdje last heeft van gewrichtspijn en artritis, weet u misschien dat het raadzaam is om weg te blijven van voedsel dat rijk is aan vet en calorieën. Dat komt omdat ze ontstekingen verhogen. Als je dit nog niet kent, zorg er dan voor dat je wat lekkere en gezonde tussendoortjes bij je hebt. Hydrateer jezelf altijd met water en blijf uit de buurt van cafeïne en alcohol. Vermijd ook junkfood.

Overweeg temperatuurregeling

Wanneer de temperaturen extreem worden, kan dit veel pijn veroorzaken bij mensen die lijden aan gewrichtspijn en artritis. De omgeving heeft invloed op de pijn waarmee je te maken hebt. Dus als je op reis gaat, is het aan te raden om wat draagbare actuele room- en ijspakken en warmtekussens / wraps mee te nemen. Ze zorgen ervoor dat u een goede temperatuur behoudt.

Plan uw reis

Omdat u bijvoorbeeld soms moet lopen en strekken, is het het beste om ervoor te zorgen dat u een stoel aan het gangpad krijgt in plaats van een raam aan het raam. Het zal het gemakkelijker maken om op te staan ​​zonder de vreemdeling naast je van streek te maken. Het is ook essentieel om te plannen hoe u afstand gaat bewaren om een ​​mogelijke verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Zelfs als je naast iemand gaat zitten, ga dan niet te dicht bij hem of haar zitten en draag altijd een masker. Raak oppervlakken niet met uw blote handen aan, en nog belangrijker, raak daarna uw gezicht niet aan. Was uw handen zo vaak mogelijk grondig of gebruik een handdesinfecterend middel als wassen niet mogelijk is. Vermijd ook zo veel mogelijk drukke plaatsen. Wat het hotel betreft, zoek een kamer die dicht bij de lift ligt en kies een hotel met bubbelbaden of sauna’s om te ontspannen.

Het komt neer op

Het is belangrijk om te weten hoe u tijdens een reis met uw gewrichtspijn en artritis moet omgaan, nu ook COVID-19 zich zorgen maakt. Uw artritis zou u er echter niet van moeten weerhouden te reizen – iedereen verdient het om de wereld te zien. Neem maatregelen om van de pijn af te komen en bescherm uzelf tegen het coronavirus.


Over de auteur

Andrea Guerriero Hallo, ik ben Andrea, een reisblogger, webprogrammeur, seo-leerling en amateurfotograaf gevestigd in Milaan. Ik hou van lezen, ik hou van muziek. Ik hou van reizen, maar alleen als ik op missie vertrek! Ik heb door het grootste deel van Europa gereisd en ik schrijf er graag over. Ik hou van fotografie, vooral als een manier om ervaringen, plaatsen en evenementen vast te leggen. Mijn Nikon D300-camera is altijd bij me en hij helpt me mijn leven met de rest van de wereld te delen. In contact komen met nieuwe mensen, verschillende levensstijlen en buitenlandse tradities, en erover schrijven, is alles wat ik kan vragen.

[ad_2]

Source link

Translate »