Traveleurope Blog | Reistips, adviezen en nuttige info10 Romantische dingen om te doen in Parijs – Traveleurope Blog

[ad_1]

Frankrijk

gepubliceerd op 19 mei 2020 |
door Andrea Guerriero

Charmante cafés, zwoele bars, gotische kathedralen, art nouveau-gebouwen, met bomen omzoomde straten, barokke paleizen en discrete geheime tuinen zijn slechts enkele van de factoren die de Franse hoofdstad tot de romantische hoofdstad van de wereld maken. Romantische mogelijkheden in Parijs zijn eindeloos, maar deze complete gids onthult de beste keuzes van romantische dingen om te doen in de romantische stad Parijs.

Geniet van het uitzicht vanaf de Eiffeltoren.

Eiffeltoren is een wereldberoemd romantisch icoon in Parijs. Geen wonder de Eiffeltoren is getuige geweest van zoveel huwelijksaanzoeken: het 324 meter hoge Parijse iconische dek met drie verdiepingen is absoluut schattig om het spectaculaire uitzicht van de stad te vergroten. Het is beter om met een glas roze champagne in de hand te staan. Ik stel voor dat je opstaat nadat de zon ondergaat om je liefde te versterken door de 20.000 gouden lichten die de toren elk uur verlichten.

Steel een kus bij Pont des Arts.

De beter bekende Pont des Arts bij Love Lock Bridge, mooie voetgangersbrug, is sinds 2008 een beroemde plek voor Parijse ontmoetingen. gesneden sloten op de brugleuningen zetten en laat dan hun sleutels in de Sinus hieronder vallen. Deze activiteit is verboden door het heden, maar bezoekers worden nog steeds aangemoedigd om foto’s te maken terwijl ze van elkaar genieten. Je zult ’s nachts het beste uitzicht op de rivier de Sine vinden.

Bezoek de “I Love You” -muur.

De 416 vierkante meter grote I LOVE YOU-muur, Jehan-Rictus Square, is ontworpen door twee kunstenaars als een plek voor geliefden en als een eeuwig monument voor eeuwige liefde​ De muur, bedekt met 612 lavategels, bevat de woorden “I Love You” in 311 verschillende talen, waaronder 192 talen van de Verenigde Naties. De muur is van maandag tot en met vrijdag geopend vanaf 8 uur ’s ochtends, maar de sluitingstijden zijn afhankelijk van de seizoenen.

Wandel arm in arm over Canal St-Martin.

Dit is een kanaal van 4,6 km lang in Parijs. Martin loopt langs Canal St en is de beste gelegenheid voor stellen om te ontspannen en hun liefde te delen in het centrum van Parijs. Tussen leuke en kleine winkeltjes en bars voel je ook de dorpshart van Parijs. Genieten van een boottocht zal uw vermaak ontwikkelen. Ik raad je aan om hier in de herfst te bezoeken, aangezien het kanaal St. Martin de beste plek in Parijs is om in de herfst van te genieten. Als je een behoorlijke filmliefhebber bent, dan is het niet slecht om hier je bekende filmlocaties te doorzoeken.

Boottocht in Bois de Boulogne.

Stel je een boottocht voor alleen met je partner over het grote meer, hoe gedenkwaardig zou dat zijn? Ik geef de voorkeur aan zondagmiddag voor deze taak. Daarvoor moet je naar Bois de Boulogne, een openbaar park in Parijs. Dan moet je een boot huren. Hoewel het wat geld kost, kunnen de ontspanning of de sereniteit die u door dit doel verkrijgt niet worden gekost. Ik stel voor dat je geniet van een handpeddelboottocht, zodat jullie allebei alles ten volle kunnen bewonderen.

Drink wijn en lees boeken in La Belle Hortense.

Een kleine maar gezellige wijnbar in Marais, hier kun je boeken lezen terwijl je Franse wijn drinkt. Deze donkere hoek, verlicht met magische kaarsen, is eigenlijk een bar annex boekwinkel. Misschien is dit de enige boekwinkel in Parijs die ’s ochtends vroeg open gaat. Kom hier met je liefde. De sfeer met kaarsjes licht, wijn en boeken is een perfecte match voor romantiek​ Ik denk dat dit een perfecte plek is om je literaire bekwaamheid te vergelijken met je partner.

Bekijk een Franse bioscoop in Studio 28.

Bent u op zoek naar een film met uw partner, dan bent u bij Studio 28 aan het juiste adres. Het toont de oudste bioscoop in Parijs die je niet in de tijd heeft geraakt, vintage Franse films en ook Engelse en Franse films. Pak je kaartje bij het retro-loket en zit een paar uur in het donker met je liefde en probeer de verbazingwekkende Franse taal te begrijpen die wordt nagesynchroniseerd in fascinerende verhalen.

Geniet van de zonsondergang bij Butte Bergeyre.

Aan de rand van een geheim dorp op de top van een berg in het oosten van Parijs, is er een drinkplek bij zonsondergang met een duidelijk zicht op de Sacre-Coeur. Terwijl de zon onder de daken van Parijs zakt, kijk je naar een privé-wijngaard. De bank hier is mogelijk gereserveerd voor geliefden. De straten hier zijn erg rustig hier en er zijn een miljoen kleine dingen te doen, van prachtige huizen tot prachtige balkons vol bloemen, veel dromerige magische incidenten om verliefd op te worden. Persoonlijk vind ik zonsondergangtijd als de perfecte tijd om naast je partner te zitten en de liefde te bedrijven. Dus als u naar Butte Bergeyre komt, kunnen de panoramische uitzichten uw vreugde overstromen.

Kleed je aan voor een diner in Hotel Plaza Athenee.

Misschien vind je het leuk om met je geliefde te dineren, dan is dit de perfecte plek daarvoor. Een luxe 5-sterrenhotel in Parijs. De roodgekleurde versieringen versterken de romantiek tijdens het diner. Ik stel voor om in het weekend te dineren. Het is een perfecte tijd voor jullie om te genieten van een heerlijk diner bij kaarslicht, terwijl jullie jullie ideeën met elkaar delen. En ik vind Hotel Plaza Athenee natuurlijk de beste plek om voor het eerst je liefde te uiten met een heerlijk diner.

Ontbijten bij La Palette.

Een beste plek om met je date te flirten. De sfeer is ontspannend, wat een perfecte match is voor een stel. Probeer samen met je partner een bord kaas met wijn of lekkere eieren. Je vindt La Palette als een coole ontmoetingsplaats met lekker eten en een goede sfeer. Kiss-sharing-koppels zijn meestal te vinden in de art deco-achterkamer. Dit is een café of een brasserie-achtig restaurant en een historisch monument in Parijs. Het zou een gedenkwaardig uur zijn voor een stel om te ontbijten op de schattige gele bistro-stoelen onder deze witte en groene schuilplaats.

Hoe ga je nu vluchten naar Parijs boeken vanuit Hong Kong? U kunt online tickets boeken via de Cathay Pacific-website. De missie van Team Cathay Pacific is om het meeste uit uw reizen te halen… dus dit geldt ook wanneer u naar Parijs vliegt.

Trefwoorden: Parijs


Over de auteur

Andrea Guerriero Hallo, ik ben Andrea, een reisblogger, webprogrammeur, seo-leerling en amateurfotograaf gevestigd in Milaan. Ik hou van lezen, ik hou van muziek. Ik hou van reizen, maar alleen als ik op missie vertrek! Ik heb door het grootste deel van Europa gereisd en ik schrijf er graag over. Ik hou van fotografie, vooral als een manier om ervaringen, plaatsen en evenementen vast te leggen. Mijn Nikon D300-camera is altijd bij me en hij helpt me mijn leven met de rest van de wereld te delen. In contact komen met nieuwe mensen, verschillende levensstijlen en buitenlandse tradities, en erover schrijven, is alles wat ik kan vragen.

[ad_2]

Source link

Translate »