Toyo Tires – De wereld verrassen

[ad_1]

Tijd is een interessante factor. Toyo moet de dag doorkomen en degenen die het nodig hebben redden. Dat is wat een voogd doet als een dagelijkse klus. Het witte konijn vertelt Toyo dat hij te laat is en dat er mensen zijn die dringend hulp nodig hebben.

Nacht is altijd aanwezig in het bos. De bomen blokkeren elk beetje licht en helpen de roofdieren bij hun jacht. Een klein meisje met een rode cape rent weg van de wolf die haar op zijn territorium heeft gezien. Toyo ziet dit en leidt de wolf lang genoeg af zodat het kleine meisje in veiligheid kan vluchten. De sidekick springt uit het andere uiteinde van het onverharde pad om de held te helpen. De wolf zal vanavond een ander diner moeten zoeken.

Ondertussen wordt een jonge vrouw tot slaaf gemaakt om de klusjes van haar stiefzus te doen. Ze is ook nobel en zou niet zo moeten werken. Ze wil naar de jaarlijkse functie die plaatsvindt in het kasteel op de heuvel. De Toyo-bewakers drijven de hoek om en geven het nobele meisje mooie witte schoenen die zeker niet zullen breken. Hun magie geeft haar ook een mooie paarse baljurk die haar de mooiste dame van het dansfeest zal maken.

Ze drijven rond in het rijkere deel van de stad en maken alle edelen bang omdat ze de minderbedeelden slecht behandelen. In dit deel van de stad hebben ze voordelen zoals zonlicht en sanitaire voorzieningen.

Ze draaien een donkerder deel van de stad in en zien een meisje dat bevriest van de kou en duisternis. Haar enige verzoek aan mensen is om haar kaars aan te steken, zodat haar familie warm kan zijn. Toyo snelt snel genoeg langs haar heen om haar kaars aan te steken. Ze glimlacht, dankbaar dat iemand haar van vuur heeft voorzien.

De jonge vrouw is op weg naar het kasteel in een prachtige koets die wordt voortgetrokken door een wit paard. Het witte paard is een nobel ros dat haar naar een gelukkige toekomst brengt. Ze loopt de marmeren trap op met haar jurk sierlijk achter zich aan. Ze ontmoet de prins bovenaan de trap. De prins danst met haar en draait haar rond; de jonge vrouw laten zien dat zij de enige voor hem is.

De Toyo-beschermers zijn de helden en ongeacht de omstandigheden zorgen ze voor een happy end. Wanneer u een wonder of een beetje hulp nodig heeft, zullen hun banden er altijd zijn om u naar veiligheid en fantastische bestemmingen te leiden.

Tijd is een interessant concept. Je weet nooit wanneer je tijd tekort komt en wanneer je er op een gegeven moment meer van nodig hebt.

[ad_2]

Source by Mohammed Suliman

Translate »