TiKiNi Zintuiglijk Fidget Toys Set, Decompressie educatief speelgoed Relief voor Stress, autisme ADD en ADHD Stretchy Squeeze set Stressbal Verjaardagsfeestje Gunsten


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]

Kogel punten:
1. Eenvoudig maar effectief: Help verlicht stress en angst. Ontspanningstherapie, door energie te sturen om de concentratie te verhogen en uw handen stil te houden, kan kinderen en volwassenen met hoge niveaus van stress of angst helpen en is perfect als stressverlichtend speeltje voor speciale behoeften.
2. Onderhoudsvriendelijk: Bij het schoonmaken gewoon in de gootsteen afspoelen.
3. Leuk noodle-touw: rek, trek, draai en wikkel ze in elke vorm, en spring dan terug naar de oorspronkelijke vorm, geweldig speelgoed.
4. Klik gewoon op de muisbellen en ze zullen een licht ploffend geluid maken. Draai ze dan om en begin opnieuw! Het kan worden hergebruikt en schoongemaakt om de stemming, huishoudelijke benodigdheden, ouder-kind-spellen, autisme, spellen die ouderen, kinderen en volwassenen kunnen spelen, te herstellen.
5. Psychologische hulp: kan helpen bij het herkennen en stabiliseren van mentale prestaties.
6. Voor kinderen en tieners met autisme, ADD en ADHD is dit een goed kalmerend middel. Veel plezier en urenlang de stress wegnemen.

Beschrijvingen:
Materiaal: ABS
Verpakkingsgrootte: ongeveer 30 * 20 * 8cm
Gewicht: ongeveer 350 gram
Pakket inbegrepen:
1 set * Sensorisch speelgoed

Eenvoudig maar effectief: Help verlicht stress en angst. Ontspanningstherapie, door energie te sturen om de concentratie te verhogen en uw handen stil te houden, kan kinderen en volwassenen met hoge niveaus van stress of angst helpen en is perfect als stressverlichtend speeltje voor speciale behoeften.
Leuk noodle-touw: rek, trek, draai en wikkel ze in elke vorm, en spring dan terug naar de oorspronkelijke vorm, geweldig speelgoed.
Voor kinderen en tieners met autisme, ADD en ADHD is dit een goed kalmerend middel. Veel plezier en urenlang de stress wegnemen.
Psychologische hulp: kan helpen bij het herkennen en stabiliseren van mentale prestaties.

[ad_2]

Translate »