THE G-LAB – PAD YTTRIUM – antislip muismat XXL 900 x 400 x 4 mm voor muizen, toetsenborden en gaming-accessoires


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
The G-LAB is opgericht door een gepassioneerd team met als doel de beste game-accessoires te bieden en de game-ervaring te verhogen. Sinds de oprichting is het het idee van The G-LAB om elke afzonderlijke speler de nieuwste technologieën en de best mogelijke ergonomie aan te bieden – zowel hobbyspelers als e-sporters. Om dit te bereiken, werken de Europese teams van The G-LAB regelmatig samen met industriële ontwerpers en fabrikanten van de beste technologieën en stemmen ze nauw samen met e-sportteams voor oplossingen en ergonomie. Op deze manier heeft elke speler toegang tot de nieuwste technologieën, kan zijn prestaties verbeteren en intensief van de game-ervaring genieten. Met de gaming-accessoires van The G-LAB kies je voor een gaming-laboratorium, dat wordt gewaardeerd door spelers van de e-sport-wereld en vakmedia wordt erkend. De must voor alle gamers: met de aankoop van The G-Lab heb je voor een hoogwaardig product gekozen, dat tot in het kleinste detail door ons Franse team getest en gecontroleerd is. Daarom bieden wij je bij het geringste probleem als extra veiligheid een garantie van 2 jaar op je product aan.

Een XXL-pad: met zijn XXL-afmetingen biedt de Yttrium-pad ruimte voor je hele gaming-etup, om onder ideale omstandigheden te spelen
Optimale glijden: dankzij de Control-coating maakt het oppervlak van deze pad vloeiende en snelle muisbewegingen mogelijk, ongeacht of het om een lasersensor of een optische sensor gaat.
Hoogste kwaliteit voor een maximale levensduur: met slijtvaste anti-fray-randen en anti-slip basis biedt deze pad een opmerkelijke stabiliteit en maximale levensduur.
Levenslange garantie: met zijn eenvoudige en geraffineerde design zorgt deze zwarte pad met rood patroon voor een ultieme gaming-setup en heeft een levenslange garantie.

[ad_2]

Translate »