Telefoonhouder met geïntegreerde batterij en LED-hoofdlamp – langere levensduur van de batterij voor onderweg! Geschikt voor alle soorten fietsen, motoren, scooters en auto’s. Past op alle smartphones


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Onze missie – We willen energie leveren, waar en wanneer dan ook. We hebben onze mobiele telefoon elke dag bij, maar met een lege batterij is hij nutteloos.
✔️ [EXTEND YOUR MOVEMENTS] Deze telefoonhouder heeft een ingebouwde 5’000mAh batterij waarmee u uw smartphone kunt opladen via inductie of met een standaard USB-kabel, terwijl u rijdt! Ideaal om de GPS langer te gebruiken! Verleng uw boodschappen, wandelingen, leveringen met onze externe batterijhouder.
✔️ [INTEGRATED LED FRONT LIGHT] Rust jezelf uit met een LED-lamp met verschillende functies dankzij ons 3-in-1 formaat: minder omvangrijk en praktischer. De krachtige ingebouwde lange afstand LED-verlichting biedt ’s avonds en ’s nachts goed zicht voor extra veiligheid.
✔️ [SOLID AND SECURE ATTACHMENT] Deze telefoonhouder is verstelbaar en compatibel met alle sturen van fietsen, motoren, scooters, racefietsen en mountainbikes, tandems, bicross. Trillingsbestendig.
✔️ [EASY AND COMPATIBLE] snel en intuïtief installatiesysteem. De beugel kan eenvoudig worden losgemaakt van de stuurklem.
✔️ [TEVREDEN OF GELD TERUG] Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van de Sunslice Cyclotron en geven al onze klanten een proefperiode toe van 30 dagen en een garantie van 2 jaar. Als het product je niet bevalt, stuur je het ons gewoon terug.

[ad_2]

Translate »