Telefoon Hoesje OPPO A73 4G TPU Siliconen Hoesje Sea in Space met transparant zijkanten


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
TPU Siliconen Hoesje OPPO A73 4G Telefoon Hoesje Sea in Space met transparant zijkanten Het B2C Telecom TPU Siliconen hoesje voor de OPPO A73 4G ligt heerlijk in de hand en heeft een strakke uitstraling. De siliconen back case is gemaakt van hoogwaardige materialen en is hierdoor zowel onbreekbaar als flexibel. Hoogwaardige afwerking en stevige bescherming Het GSM hoesje zit als gegoten om jouw OPPO A73 4G en valt op door het uniek ontworpen design van B2C Telecom. De flexibele TPU case beschermt je toestel effectief tegen krassen, stoten en vallen. Met dit duurzame en compacte hoesje vergroot je zowel de uitstraling als levensduur van je OPPO A73 4G. Het ideale cadeau voor jezelf of een ander Dit OPPO A73 4G TPU siliconen hoesje is een leuk, origineel en praktisch cadeau voor je partner, kinderen, ouders, kleinkinderen of grootouders. Door de uitstekende kwaliteit staat het GSM hoesje garant voor veel plezier. Verras een ander of trakteer jezelf!

DUURZAAM MATERIAAL – Onze TPU hoesjes zijn gemaakt van de beste kwaliteit TPU siliconen. Het hoesje is niet stroef en stop je gemakkelijk in je broekzak. Je bent verzekerd van een goede bescherming tegen beschadiging door stoten en vallen, waardoor je OPPO A73 4G langer meegaat. Wij adviseren om dit hoesje in combinatie met een screenprotector te gebruiken voor een optimale bescherming (niet inbegrepen).
PERFECT PASSEND – Exclusief ontworpen voor de OPPO A73 4G. Precieze uitsparingen in het GSM hoesje bieden ruimte voor de camera en luidsprekers en zorgen voor een eenvoudige bediening van je smartphone.
SPECIAAL ONTWERP – Dit TPU siliconen hoesje is zacht, flexibel en compact. Hierdoor blijft jouw OPPO A73 4G licht en handzaam en kun jij je telefoon gemakkelijk bedienen. Het design wordt bedrukt aan de bovenkant van het hoesje en de randen blijven transparant.
DESIGN HOESJES – De B2C Telecom design hoesjes zijn verkrijgbaar in 18 verschillende collecties. Populaire thema’s zijn onder meer Dieren, Bloemen & Planten, Reizen, Eten & Drinken en nog veel meer.

[ad_2]

Translate »