StyleBest Jongensspeelgoed Van 3-8 Jaar Bijpassende Letterspel Educatief Speelgoed Voor Jongens Meisjes Geheugenspel Spellingspellen Voor Kinderen Van 3-8 Jaar Verjaardag Kerst Xmas


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Beschrijving:
Bijpassende letterspel is perfect voor kleuters, het zal kinderen helpen geheugenvaardigheden, strategisch denken, gezelligheid, spelling te ontwikkelen en woordherkenning te vergroten. &nbsp /
Dit spel zal de beste verlichtingsleraar zijn voor kinderen in hun kindertijd.
Specificatie:
Kleur: veelkleurig
Materiaal: plastic
Kenmerken:
Fonologisch bewustzijn
Letterherkenning
Woordspelling
Objectherkenning
Dubbelzijdige borden:
Het spel bevat dubbelzijdige woordborden om het leren uit te breiden voor een eenvoudiger en uitdagender spel.

Hoe te spelen:

Methode A: Zoek volgens het patroon op de kaart of de letters overeenkomen en plaats ze in de letter Oppervlakte.

Methode B: Spel de woorden uit en laat de kinderen de corresponderende kaart in de kaartenstapel zoeken en deze in de kaartsleuf steken.

Methode C: moeder kan een deel van het woord spellen en het kind het volledig volgens de afbeelding laten spellen.

Methode D: Kijk niet naar de woorden op de kaart, maar spel de relevante woorden direct volgens het patroon.

Pakket inbegrepen:
1 x basis
26 x briefkaart
30 x woordkaart

[Ontwikkeling van vaardigheden] Deze bijpassende brief bevat letterherkenning, spelling, woordopbouw en vroege woordenschat. Dit spel helpt bij het ontwikkelen van geheugenvaardigheden, strategisch denken, gezelligheid, spelling en verhoogt de woordherkenning.
[Interactief spel voor ouders en kinderen] Met behulp van een fotokaart geeft het aanwijzingen over de betekenis van het woord. Je kind kan dit spel alleen spelen, of om de beurt spelen met een broer, zus, vriend of ouder, het is een geweldige kans om te leren om beurten te spelen, te delen en elkaar te helpen.
[Educatief speelgoed] Het lettercombinatiespel helpt uw ​​kinderen bij het ontwikkelen van geheugenvaardigheden, hand-oogcoÃrdinatie, strategisch denken, verbetert de spelling, woordherkenning en concentratie, en bereidt hen voor op de essentiële vaardigheden voor toekomstig academisch succes.
[Ideaal cadeau] Kinderen zullen dol zijn op deze spellingspuzzel en zullen er ook dol op zijn. Deze bijpassende lettergames kunnen worden gebruikt als verjaardagscadeaus, feestspeelgoed, vakantiegeschenken, speelgoedprijzen voor carnavalspellen.

[ad_2]

Translate »