Spionage Camera Smartwatch, 1080p Spy Camera Smart Watch, verborgen camera, horloge, hartslagmeter, video en audio-opname, bewakingscamera’s, fitness sporthorloge voor Android en iOS Phone – 16 GB


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]

Productbeschrijving

Sport Smart HorlogeSport Smart Horloge

smart watch fitness horlogesmart watch fitness horloge

Intelligente armband

Intelligente armband

Smart Watch Heren

Smart Watch Heren

Fitness Tracker Polshorloge sporthorloge

Fitness Tracker Polshorloge sporthorloge

oproepen, sms, herinnering aan sociale app-berichten

Als je het horloge via een app met je smartphone verbindt, kun je meldingen van oproepen, berichten en berichten van de sociale app ontvangen en de berichten direct op het horloge lezen (berichten kunnen niet worden beantwoord en gesprekken worden beantwoord). Het is erg handig als het niet gemakkelijk is om je telefoon eruit te halen of als je niets belangrijk wilt missen.

Multifunctionele sportmodus

Volg automatisch en nauwkeurig je stappen, calorieën, afstand en duur gedurende de dag. Ondersteuning van het volgen van maximaal meerdere sportmodi, zodat je jezelf beter kunt kennen en meer kunt bewegen.

Intelligente hartslagmeting

Je kunt je hartslag controleren, zodat je de tracker in de gaten houdt. In de app zie je ook een gedetailleerde hartslagtabel om je te helpen de hartslag te kennen en je aan te passen aan je levensstijl en training.

Fitnessarmband

Fitnessarmband

Fitnesstracker

Fitnesstracker

Smart armband

Smart armband

Slaaptracker observeren

Herkent en volg je slaap automatisch om 20:00 uur tot de volgende dag om 9:00 uur en biedt diepe slaap, lichte slaap en wektijd om meer te weten te komen over je slaapkwaliteit. (Let op: Draag het horloge als je slaapt en moet je verbinding maken met de app om de slaapgegevens op te nemen

Muziekfunctie bedienen

Als je muziek op je telefoon afspeelt, kun je met dit horloge de muziekweergave bedienen, naar de volgende titel schakelen en de muziekweergave stoppen. (Opmerking: Je telefoon moet eerst muziek afspelen en vervolgens de weergave via het horloge besturen

Herinnering voor te lang zitten:

Je kunt de herinneringsfunctie in de app-instellingen van het horloge instellen. Je kunt de 30 minuten zittende herinnering instellen of 1 uur en 2 uur instellen. Stel je in op basis van je werkelijke situatie. Als je lange tijd zit, voelt ons lichaam zich onaangenaam. Met deze herinneringsfunctie kun je vaak opstaan en gaan en je gezondheid helpen.

Fitness Tracker Polshorloge Fitness Tracker Polshorloge

Ingebouwde verborgen camera-functie

Dit horloge is niet alleen een fitnessarmband, maar ook een armband met camerafunctie.

Het kan worden gebruikt als opname in het klaslokaal van een scholier, om notities in het klaslokaal, een conferentiepen op te nemen, als gereedschap voor het verzamelen van bewijzen en kan ook de video opnemen die je wilt opnemen. Deze video-opnamefunctie, als je niet wilt opnemen, kan het ook apart audio opnemen.

Activiteitentracker horlogeActiviteitentracker horloge

Ruisonderdrukking met één klik

Door het gebruik van de dynamische geluidsreductietechnologie voor een effectief herstel van de menselijke stem en ter vermindering van omgevingsgeluiden wordt het geluid helderder.

FitnesstrackerFitnesstracker

Ingebouwde krachtige batterij

Direct opladen via USB, geen oplaadkabel nodig.

De USB-poort kan op een computer of een Android-smartphone worden opgeladen of een willekeurige DV ~ 5V USB-oplader.

Volledig opladen duurt slechts 2-3 uur. Het opladen van de smartwatch met 2-3 uur duurt tot 10 dagen. Video-opname gedurende 1,5 uur. Audio-opname gedurende 2,5 ~ 3 uur. (Opmerking: Afhankelijk van de gebruiksfrequentie varieert de).

Smartwatch waterdicht IP68 fitnessarmbandSmartwatch waterdicht IP68 fitnessarmband

Het pakket bevat:

1 x fitnessarmband (met 32 GB TF-kaart inbegrepen). 1 x reserveriem. 1 * Instructie. 1 x Micro TF-kaartlezer. 1 x USB-host naar Type-C USB-adapter. 1 x USB host naar Micro USB adapter.

Fitness Tracker Polshorloge Fitness Tracker Polshorloge

Activiteitentracker horlogeActiviteitentracker horloge

FitnesstrackerFitnesstracker

Smartwatch waterdicht IP68 fitnessarmbandSmartwatch waterdicht IP68 fitnessarmband

FitnessarmbandFitnessarmband

Camera-armbandCamera-armband

🎁 Verborgen smartwatches: draagbare video/spraakopname-smartwatch met hoogwaardige, comfortabele en stijlvolle wisselarmband, eenvoudig, compact en elegant uiterlijk. Deze innovatie smartwatch kan je geheugen en je leven verbeteren. Geschikt voor polsen van 12 cm tot 24 cm, met 1 vrij verwisselbare band.
🎁 One Hidden Button Recording: onafhankelijk verborgen button-design voor echte 1080p video-opname en ruisonderdrukking. Hoogwaardige spraakopname, gepatenteerd Hidden camera-gat ontwerp. Je kunt de cameralogi niet van buitenaf vinden als je in een noodsituatie bent. Met slechts één druk op de knop kan de opname worden voltooid en opgeslagen.
🎁 Smart armband met alle functies: deze armband is een fitnesstracker, een activiteitstracker met stappenteller, een stappenteller, een slaapmonitor, een calorieënteller-horloge en een slanke smart-armband voor vrouwen en mannen. Alle gegevens worden via Bluetooth 4.0 naar je smartphone overgedragen BLE, ondersteunt iPhone iOS 9.0 en Android 4.3 OS en hoger. Je vindt de naam “WellGo” in de Apple Store en in de Play Store.
🎁 Hidden camera-design: het camera-gat bevindt zich onder het touchscreen, het glas is gepatenteerd innovatief design, je kunt het camera-gat niet van buitenaf vinden, je kunt geweldige ideeën, gesprekken, vergaderingen, discussies, onderwijs, semesters, spraakpresentaties en andere gewenste luisteren en alles wat je wilt opnemen.

[ad_2]

Translate »