snakebyte CHARGE CABLE SX PRO (5 METER) – USB type C kabel, USB 2.0 tot C stekker, snellaadkabel, USB C mesh kabel, geschikt voor Xbox Series X, PS5, Samsung, Huawei en nog veel meer, Xbox Design


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
De snakebyte CHARGE:CABLE PRO SX is een USB Type-C oplaadkabel die speciaal is gemaakt voor de Xbox Series S/X. De lengte van de kabel is 16.5ft en is gebouwd en ontworpen voor een lange levensduur. Met verlichtte snelle oplaadtijden voor controllers en andere apparaten is de CHARGE:CABLE PRO SX een geweldige aanwinst voor uw nieuwe Xbox Series S/X.

DE USB-C CHARGE: CABLE SX is in vele opzichten COMPATIBLE en daarom ideaal geschikt voor uw USB-C apparaten in het dagelijks leven. De laadkabel is optimaal geschikt voor Samsung Galaxy S10 / S9 / S8, grade 9 / 8 / 7, HUAWEI P30 Pro / P30 / P20 Pro / P20 Lite / P10 / Mate 20 / Mate10, apparaten van Xiaomi / LG / Sony / Motorola – elk met type C stekker.
ONTWIKKELD VOOR DE VOLGENDE GENE CONSOLES XBOX SERIES X EN PLAYSTATION 5 is de robuuste netwerkkabel perfect als je je controller tegelijk wilt opladen en spelen, of je nu een Xbox Series X-gamepad of de PlayStation DualSense-controller hebt.
FAST CHARGING IS THE FUTURE, daarom is de snakebyte CHARGE:CABLE SX PRO de perfecte metgezel voor het dagelijkse leven, op kantoor, in de auto of voor alle activiteiten in de natuur. Door het koele design en de speciale bestendige gaaskabel is een lange levensduur gegarandeerd.
UW CONCERN IS BELANGRIJK VOOR ONS, als u niet tevreden bent na aankoop van het product of als uw verwachtingen niet zijn ingelost, zal snakebyte klantenservice zijn best doen om de beste oplossing te vinden in uw belang.

[ad_2]

Translate »