Smartphone, dagaanbieding, 4G, 6,0 inch HD+ Android 9.0, 3 GB RAM, 16 GB ROM/128 GB TF, mobiele telefoon, 4800 mAh, Dual SIM, 8 MP, Face ID-camera, mobiele telefoon DUODUOGO J6+


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Basisgegevens:
▶ Beeldscherm: waterdicht 6,0 inch HD-scherm.
▶ Systeem: Android 9.0.
▶ Camera: 8 MP camera aan de achterzijde, 5 MP frontcamera.
▶ Geheugen: 3 GB RAM, 16 GB ROM, 128 GB uitbreidbaar.
▶ Accu: 4800 mAh.
▶ Functie: Face ID, WLAN, Bluetooth 4.2, GPS, gebarenbediening.
▶ Type simkaart: 2 micro-SIM + 1 microSD, dual-sim dual-standby.
▶ GSM-netwerk: 2G/3G/4G.
▶ Productgewicht: 170 g.
Talen: Italiaans, Frans, Spaans, Japans, Engels, vereenvoudigd Chinees, traditioneel enz.
▶ Overige kenmerken: e-book, radiotuner, sms, achtergrond, kalender, rekenmachine, klok enz.

Smartphone-geschenkverpakking:
1 x budget smartphone.
1 x oplader.
1 x USB-datakabel.
1 x hoofdtelefoon.
1 x beschermhoes.
1 x anti-burst membraan.
1 x handleiding in verschillende talen

1 jaar garantie voor alle producten in de shop (niet voor mensen)

【6 inch smartphone, Android 9.0】De betaalbare mobiele telefoons zijn compatibel met de nieuwste versie van Android 9.0, compatibel met Google Play, je kunt de app downloaden die je nodig hebt. Mobiele telefoons met een stabiel systeem en 3 GB RAM, zodat de smartphone eenvoudig te bedienen is en goed werkt. 16 GB ROM (uitbreidbaar tot 128 GB) om meer foto’s en video’s op te slaan.
【 4800 mAh batterij 】 Smartphone met afneembare batterij van 4800 mAh, grote batterijcapaciteit, langere wachttijd; lees berichten, bekijk de video. (Verwijder voor gebruik de isolatiefolie van de batterij.
【Mobiele Dual SIM 4G】 De smartphone ondersteunt dual sim dual standby-modus voor 4G-netwerken, maakt het surfen op internet met hoge snelheid mogelijk. Een DUODUOGO J6+ is een voordelige en hoogwaardige mobiele telefoon, voegt de installatie van twee kaartsleuven voor 2 micro-SIM + 1 microSD (max. 128 GB) mogelijkheden, kan aan al je persoonlijke en professionele behoeften van het dagelijks leven voldoen.
【8 MP dual camera, Face ID】De voordelige smartphone wordt geleverd met een 8 MP camera aan de achterkant voor foto’s of HD-video-opnamen. De 5 MP frontcamera is perfect voor videogesprekken met familie en vrienden. De voordelige 4G-smartphone-ontgrendeling maakt het mogelijk om eenvoudig en veilig te ontgrendelen. Snelle ontgrendeling in 0,1 seconden.
【Service】 De aankoop van dit product wordt een gratis 1 jaar garantie (behalve voor schade door mensen). Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen je binnen 12 uur een bevredigende after-sales service bieden.

[ad_2]

Translate »