Smart Watch, UMIDIGI Uwatch 3S Fitness Tracker met Bloedzuurstofmeter en Hartslagmeter voor Dames en Heren. 5ATM Waterdichte Activity Tracker met Kompas voor iPhone Samsung en Android


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]

Productbeschrijving

11

Frame van aluminiumlegering, elegant, lichtgewicht, duurzaam en krasbestendig.

Technische details:

Display type: 1,3 inch vierkant TFT kleuren lcd-scherm met 240 * 240 PixelMateriaal: aluminiumlegering Diameter wijzerplaat: 44 mm; Dikte wijzerplaat: 12,9 mm Breedte polsband: 22 mm (standaardafmetingen, die direct op de markt kunnen worden gekocht, zodat u deze gemakkelijk kunt vervangen.) geschikt voor pols maat: 153 mm – 230 mm (verstelbaar) Oplaadtijd: ≤ 2,5 uur (de omgevingstemperatuur is lager dan 25 ° C) sensoren: 3-assige geomagnetische sensor, 3-assige versnellingssensor, PPG hartslagsensorBatterij: werkmodus: 7-10 dagen; Stand-bymodus: 40 dagenCompatibel systeem: iOS 8.0 en Android 4.4 of hogerToepassing: Da Fit

22

Monitoring, zelfs tijdens het slapen, bloedzuurstofmonitoring (SpO2)

Met de ingebouwde zeer nauwkeurige bloedzuurstofsensor gebruikt dit slimme horloge geavanceerde algoritmen om bloedzuurstof voor u te testen.Het niveau van zuurstofverzadiging in het bloed kan veel gezondheidsproblemen weerspiegelen, en het is voor ons zeer essentieel om dit in het dagelijks leven te weten. U kunt gewoon aanraken om het zuurstofniveau in uw bloed te kennen en het ook continu volgen wanneer u slaapt.Opmerking: NIET voor medische referentie.

33

Smartwatch voor Dames en Heren

Sportmodus:

Uwatch 3S Smartwatch kan de activiteit van 14 sporten volgen: wandelen, hardlopen, fietsen, badminton, basketbal, voetbal, loopband, sporten, klimmen, tennis, yoga, dans, springen, trainen. Je kunt de volledige trainingsgegevens ook bekijken in de Da Fit-app. Het geeft een goede begeleiding bij uw training en helpt enorm bij het bereiken van sportdoelen.

Notitie:

De Uwatch 3S is NIET bedoeld als medisch hulpmiddel. De meetgegevens en resultaten zijn alleen ter referentie en worden niet gebruikt als basis voor diagnose of behandeling.Volgens ISO-norm 22810: 2010 is de waterdichte diepte 50 meter. Uwatch 3S kan ook gebruikt worden tijdens het zwemmen en handen wassen.Alle gegevens op de pagina zijn theoretische waarden die zijn verkregen door het interne laboratorium van UMIDIGI door middel van tests die onder de specifieke omstandigheden zijn uitgevoerd. Raadpleeg de bovenstaande productdetails voor meer informatie. Werkelijke gegevens kunnen variëren als gevolg van verschillende producten, softwareversies, toepassingsomstandigheden en omgevingsfactoren. Alle gegevens zijn afhankelijk van het daadwerkelijke gebruik.

1

1

2

2

3

3

Hartslagbewaking

Real-time hartslagmeting. Test automatisch uw hartslag om de tien minuten en vorm een analysegrafiek in de Da Fit-app, zodat u uw hartslagveranderingen op elk moment kunt bekijken.

Slaapmonitoring

Uwatch 3S kan automatisch uw slaapkwaliteit detecteren. Analyseer de diepe en lichte slaap voor u, zodat u uw eigen slaaptoestand beter leert kennen en goede slaapgewoonten kunt ontwikkelen. Helpt u bij het opzetten van een normale bedtijdroutine.

Gezondheid van Vrouwen Volgen

Door de gedetailleerde informatie over de menstruatiedatum in de Da Fit-app in te stellen, wordt u herinnerd aan uw volgende menstruatie- en ovulatieperiode en krijgt u een beter inzicht in uw fysieke toestand.

4

4

5

5

6

6

Sedentaire Herinneringen

Uwatch 3S is uw uitstekende levenspartner. Het zal trillen om u eraan te herinneren nadat u lang heeft gezeten. U kunt na het ontvangen van de herinnering een korte tijd staan ​​om uzelf actief te houden en stress te verminderen.

5ATM Waterdicht

Uwatch 3S is geslaagd voor de 5ATM waterdichte test, die strenger is in waterdichtheid dan IP68. U kunt het dragen tijdens het zwemmen en het wassen van de handen vanwege het superieure waterdichte vermogen, en u hoeft het niet vaak uit te doen.

Muziekbediening

Bedien de muziek-app van je telefoon, je kunt het laatste / volgende nummer selecteren. U hoeft uw telefoon niet uit uw zak te halen, uw hand vrij te maken en u onderweg van elke minuut te laten genieten.

7

7

8

8

9

9

Bericht / Oproepmelding

Na verbinding met uw smartphone in de Da Fit-app, zal Uwatch 3S trillen om u op de hoogte te stellen voor de meeste communicerende apps zoals Facebook, Whatsapp, Skype, YouTube, Twitter, Instagram, enz. (Kan geen berichten beantwoorden)

Weervoorspelling

De weersomstandigheden en temperatuur voor de dagen worden eenvoudig voorspeld, zodat u gemakkelijk weet wat u in uw dagelijkse leven kunt verwachten. Het zal een doordachte hulp zijn bij het aankleden, sporten en reizen in uw dagelijkse leven.

Vind je Telefoon

Nadat u de smartwatch op uw telefoon heeft aangesloten, kunt u uw verloren telefoon terugvinden via uw horloge en gemakkelijk terugvinden. Op dezelfde manier kunt u uw horloge ook via uw telefoon vinden.

Structuur

Aluminium Legering

Aluminium Legering

Plastic

Plastic

Lega di Alluminio

Aluminium Legering

Ingebouwde GPS

Bloed zuurstofmonitor

Hartritmemonitor

Slaapmonitor

Sport modus

17

17

14

14

14

14

Vrouwelijke fysiologische gezondheid

Weersvoorspelling

Waterdicht niveau

5ATM

5ATM

5ATM

5ATM

5ATM

5ATM

Batterijduur

Tot 10 dagen

Tot 10 dagen

Tot 10 dagen

Tot 10 dagen

Tot 10 dagen

Tot 15 dagen

【Smartwatch voor mannen en vrouwen】UMIDIGI Uwatch 3S heeft een vierkant scherm van 1,3 inch (geen volledig scherm) met een 2,5D gebogen glas en een frame van aluminiumlegering. Deze smartwatch maakt het elegant en licht om te dragen, geschikt voor polsmaten van 153 mm tot 230 mm. Nadat u verbinding hebt gemaakt met uw telefoon, kunt u meer dan 100 wijzerplaten in het horloge kiezen, of uw eigen foto kiezen om deze als unieke achtergrond in te stellen.
【Bloedzuurstof (SpO2) bewaking】Upgrade van de UMIDIGI Uwatch 2S smartwatch, de Uwatch 3S voegt bloedzuurstofmeting toe, wat voor ons zeer essentieel is om veel gezondheidsproblemen in ons dagelijks leven weer te geven. Raak gewoon de “SpO2” functie van uw smartwatch aan om de huidige bloedzuurstofconcentratie te weten. Uwatch 3S Smartwatch heeft ook andere praktische functies, zoals stilzitten herinneringen, muziek- en fotografiecontrole, weersvoorspelling, alarmen, stopwatches, timers, enz.
【Hartslag- en slaapbewaking】Bij dagelijkse activiteiten en pauzes controleren krachtige bewegingssensoren de hartslag, slaapstatus (diepe slaap, ondiepe slaap, wakkere staat), detecteren ze automatisch de hartslag en bieden ze een uitgebreide analyse van de slaapkwaliteit om u te helpen een gezondere levensstijl te creëren. U kunt een overzicht van uw statistieken bekijken in de Da Fit-app.
【14 Sportmodi】Uwatch 3S smartwatch kan uw stappen, verbrande calorieën en afgelegde kilometers volgen. Deze smartwatch ondersteunt gegevensbewaking van 14 sportmodi om uw verschillende trainingen dienovereenkomstig te volgen. Onlangs opgewaardeerde 3-assig elektronisch kompas om uw locatie op elk moment te begeleiden, wat de beste keuze is voor buitenactiviteiten.
【Bericht meldingen】Elke keer wanneer u een melding ontvangt, zoals sms, oproepen of berichten van een app op uw smartphone, trilt de smartwatch een beetje om te voorkomen dat u het belangrijke nieuws mist. Bovendien heeft de Uwatch 3S een uitstekende batterijduur van maximaal 7-15 dagen, u hoeft zich geen zorgen te maken om hem vaak op te laden. Bij vragen over het horloge kunt u altijd contact met ons opnemen. We nemen binnen 24 uur contact met u op. Koop met vertrouwen.

[ad_2]

Translate »