Sluit de Doos Dobbelspel,Houten Bordspel,Shut The Box Dobbelsteenspel Perfect Educatief Speelgoed,Kinderen Familie Wiskunde Spel Familiefeest Cadeau Vakantie Entertainment Spel (green)


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Shut The Box Houten Wiskundig Traditioneel Pub Bord Dobbelstenen Spel Reizen 4 Spelers

Beschrijving:
Dit houten cijferbord is een grappig en traditioneel spel. Elk bord wordt aan dubbele zijden afgedrukt met een nummer in plaats van met woorden, zodat u de spelregels vrij kunt regelen. Geschikt om te fungeren als entertainment voor feest of educatief spel dat met gezinnen wordt gespeeld. Een populair spel dat tegenwoordig wereldwijd wordt gespeeld. Dit eenvoudige spel zorgt voor urenlang speelplezier met je familie / vrienden!

Kenmerken:
Gemaakt van natuurlijk houtmateriaal, veilig, stevig en met een fijne textuur.
Elk bord drukt het nummer duidelijk af, elke speler bezit 10 stuks bord van 1 tot 10.
Draagbaar ontwerp maakt het gemakkelijk om te spelen bij buitenactiviteiten, feesten, KTV en pub.
Het is een grappig spel voor feestjes, een eenvoudig hulpmiddel dat toch veel plezier kan toevoegen.
4-spelerspel is geschikt voor families of vrienden, klasgenoten, collega’s.
GEMAKKELIJK EN PLEZIER VOOR ALLE LEEFTIJDEN – Het is gemakkelijk te spelen en leuk. Het kan met 2 tot 4 spelers worden gespeeld en zorgt voor urenlang vermaak!
GEWELDIG LEREN TOOL – Een hulpmiddel om de kinderen elementaire optellingen, aftrekkingen, vermenigvuldigingen en / of delen aan te leren.
board games risk,sluit de doos dobbelspel,wooden board game

Specificaties:
Product: Shut the box bordspel
Materiaal: Pure logs
Kleur: Groen / Rood
Maat: ca. 22,5×22,5×3,5 cm

Pakket inbegrepen:
1 x houten nummerbord
2 x dobbelstenen

Opmerking:
1. Houd rekening met een fout van 0-2 cm als gevolg van handmatige meting. Bedankt voor uw begrip.
2. Monitoren zijn niet hetzelfde gekalibreerd, de itemkleur die op foto’s wordt weergegeven, kan enigszins afwijken van het echte object. Neem alsjeblieft de echte als standaard.

【Cultiveer het logische denkvermogen van kinderen】 Houten Sudoku-puzzelspel combineert entertainment en verlichting. Het houten tafelspel Classic Dice Board Toy voor kinderen dient het doel! Het kan de logica en het kritisch denken, het communicatieve vermogen, de strategische geest en de sociale vaardigheden van uw kinderen ontwikkelen.
【Makkelijk te spelen】 Eenvoudig en leuk voor mensen van alle leeftijden, het houten tafelspel kan met 2 tot 4 spelers worden gespeeld en zorgt voor urenlang vermaak! GEWELDIG LEREN TOOL – Een hulpmiddel om de kinderen elementaire optellingen, aftrekkingen, vermenigvuldigingen en / of delen aan te leren.
【BUITEN BINNENSPEL】 Draagbaar ontwerp maakt het handig om te spelen bij buitenactiviteiten, feesten, KTV en pub. Het is een grappig spel voor feesten, eenvoudig hulpmiddel maar kan toch veel plezier toevoegen. 4-spelerspel is geschikt voor families of vrienden, klasgenoten, collega’s.
【PRODUCTHULP】 Klanttevredenheid is onze eerste prioriteit. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

[ad_2]

Translate »