Sim-free & ontgrendeld mobiele telefoons, S25U 6.3 inch Android 10.0 Smartphones 8 GB RAM + 256GB ROM, 16MP + 32MP, Dual Camera, Dual Sim mobiele telefoon,Black


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Specificatie:
Kleuren: grijs, blauw, zwart
Talen: meertalige ondersteuning
Scherm: 6,3 inch volledig scherm
Resolutie: 1400 * 3200

Pakket inbegrepen:
1 x smartphone,
1 x opladeradapter,
1 x hoofdtelefoons,
1 x gebruikershandleiding,
1 x telefooncase,
1 x beschermingsfilm

Merk op:
1. Na ontvangst van het product, volg de gebruikershandleiding.
2. Vanwege handmatige meting heeft de grootte mogelijk 1-3cm-fout, wat geen invloed heeft op uw normale gebruik, begrijp het dan.
3. Als u vragen heeft over het product, neem dan gerust contact met ons op. Uw positieve opmerkingen zullen worden op prijs gesteld.
4.Available geheugencapaciteit is onderworpen aan vooraf geladen software
5. Ongeacht het verschil in licht, kan de werkelijke kleur van de telefoon enigszins afwijken van het scherm en de afbeelding.
6. De batterijcapaciteit is typerend voor het fabriekslaboratorium, de specifieke laadsnelheid, de duur van gebruik en andere gegevens, de feitelijke situatie zal enigszins afwijken vanwege het netsnoer, de voedingsadapter, omgevingstemperatuur. Wanneer de telefoon volledig uit de stroom is en automatisch wordt uitgeschakeld, moet u uw telefoon meer dan 10 minuten opladen om op te starten. Het wordt aanbevolen om op te laden wanneer de batterij minder is dan 20% opgeladen.

☎ Snel opladen: een ontgrendelde telefoon uitgerust met een grote 4800mAh-batterij levert langdurige output en uitstekende prestaties, ongeacht of het voor dagelijks gebruik of speelgames is. De 4800mAh langdurige batterij kan u onbeperkt plezier brengen. .
☎ Krachtige prestaties: met de nieuwste hardwareconfiguratie MTK6799 Quad-Core Processor en Android 10.0-systeem, waaronder populaire 3D-games, die u een nieuwe en snelle ervaring kan bieden om uw telefoon verder te maken ..
☎Multi-functie: Palm-formaat Mobiele telefoon kan comfortabele en handige bediening van één hand bieden en is ook uitgerust met vingerafdrukherkenning en faciale herkenningsfuncties, die uw privacy beter kunnen beschermen. Het attente ontwerp maakt het een goede keuze voor kinderen of het oudere geschenk ..
☎ Tevredenheidsgarantie: we hebben het comfort en de duurzaamheid van het product getest. U kunt genieten van onze producten met absoluut geen risico. Na ontvangst van het product, als u vragen of opmerkingen heeft, neem dan contact met ons op, wij zullen u binnen 24 uur helpen!

[ad_2]

Translate »