Shareconn Opladen Dock Station voor PS5 Controller,Snelle Dual Charger Accessoires voor PlayStation 5 DualSense Controller,Wit


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]

Productbeschrijving

PS5 oplaaddockPS5 oplaaddock

PS5 oplaaddockPS5 oplaaddock

Opmerking

Vaste USB-C adapter

Nominale ingangsstroom: 2A

Nominale laadspanning: 5V

* Laadtijden afhankelijk van de stroombron;

Inhoud van het pakket

Duo-Charger Dock

USB-C naar USB-A kabel (80 cm)

PS5 laadstationPS5 laadstation

【PS5 laaddock】 Het Dual dockingstation is speciaal ontworpen voor het opladen van Playstation 5-controllers, eenvoudig zwart-wit ontwerp. Stabiele type-C-poort zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over het verliezen van je type-c laadkop. Gewoon uitlijnen met de laadpoort van de PS5-controllers en zet hem in, sluit aan op de stroombron om op te laden.
Professioneel ontwerp: deze PS5-laadbasis maakt gebruik van een slimme beschermchip die overspanning, overstroom, oververhitting en kortsluitbeveiliging kan bieden.
【Eenvoudig te gebruiken】 Als de PlayStation 5-controller wordt opgeladen, brandt het oplaadindicatielampje van de controller in de ademmodus; als de controller volledig is opgeladen, gaat het indicatielampje uit.
【Draagbaar en lichtgewicht】 Uitstekend en compact, gemakkelijk mee te nemen, je kunt deze PS5-controllerlader overal mee naartoe nemen om te genieten van de gamingtijd zonder je zorgen te maken dat je de controller uit de batterijen hebt.
【Snel opladen】 Voor snel opladen gebruik je een voedingsadapter met een stroom van meer dan 5 V, hij kan twee PS5-controllers volledig opladen in 2-4,5 uur. ((Laadtijd varieert afhankelijk van de stroombron)

[ad_2]

Translate »