Scucs All-Inclusive Suture Kit, Suturing Practice Kit, Kits of Medicine voor het ontwikkelen en verfijnen van Suturing Technieken, Complete Suture Practice Kit voor medische studenten, dierenartsen, verpleegkundigen


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Kenmerken:
1. De Suture Kit is het perfecte trainingsapparaat voor het ontwikkelen en verfijnen van uw hechttechnieken.
2. Het bevat een siliconen oefenpad en alle instrumenten en hechtingen die nodig zijn voor een goede hechttraining. Een leuke en uitdagende activiteit die het verwijderen van verschillende vreemde voorwerpen simuleert.
3. Aansluiting is een belangrijke overlevingsvaardigheid. Aansluiting kan nodig zijn om wondbloedingen voldoende te stoppen
4. De hechtset is All-Inclusive, met alle instrumenten, hechtingen en praktijk huidpads die nodig zijn om hechttechnieken onder de knie te krijgen.
5. Het oefenkussen bestaat uit met mesh versterkte siliconengels die de dichtheid en het gevoel van de huid nauwkeurig simuleren. Elke siliconen pad heeft vreemde voorwerpen geïmplanteerd die in de pad zijn begraven. Oefen het verwijderen van vreemde voorwerpen in deze leuke nieuwe activiteit.

Kennisgeving
1. De werkelijke kleur kan enigszins afwijken van de afbeelding vanwege verschillende monitor en lichteffect. Houd rekening met een afwijking van 1-3 cm vanwege handmatige meting.
Specificaties:
Naam: Hechtingsset
Materiaal oefenpad: siliconen van voedingskwaliteit
Afmetingen: zoals afgebeeld.

Toevoegen:
1 x draagtas.
1 x Siliconen oefenpad met geïmplanteerde vreemde voorwerpen
5 x hechtgereedschap
5 x hechtingsbehoeften met lijn
5 x messen

Het bevat een siliconen oefenpad en alle instrumenten en hechtingen die nodig zijn voor een goede hechttraining. Een leuke en uitdagende activiteit die het verwijderen van verschillende vreemde voorwerpen simuleert.
De hechtkracht is een belangrijke overlevingsvaardigheid. Aansluiting kan nodig zijn om wondbloedingen voldoende te stoppen
De hechtset is all-inclusive, bevat alle instrumenten, hechtingen en oefenen huidpads die nodig zijn om hechttechnieken onder de knie te krijgen.
De oefenmat bestaat uit met mesh versterkte siliconengels die de dichtheid en het gevoel van de huid nauwkeurig simuleren. Elke siliconen pad heeft vreemde voorwerpen geïmplanteerd die in de pad zijn begraven. Oefen het verwijderen van vreemde voorwerpen in deze leuke nieuwe activiteit.

[ad_2]

Translate »