Samsung Galaxy Watch3 Smartwatch 45 mm I LTE I smartwatch zilver I staal


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Met de Galaxy Watch3 4G1 smartwatch ben je altijd contact, zelfs als je telefoon er niet op zit. Speel de nieuwste Spotify² nummers van weg naar het werk af en bel je vrienden op om je volgende plan te organiseren – alles over je 4G1 smartwatch.

De Galaxy Watch3 4G1 smartwatch beschikt over een innovatieve technologie in een klassiek horloge. Deze smartwatch van roestvrij staal en fijn leer is handgemaakt en past dankzij zijn tijdloze stijl bij alles.
Blijf in verbinding, ook als je je telefoon niet hebt. Met het Samsung Galaxy Watch3 4G1 horloge bent u uw mobiele telefoon en bent u de hele dag door toegankelijk.
Als je de Galaxy Watch3 4G1 smartwatch draagt, ben je in harmonie met de wereld. Ontvang sms-berichten, WhatsApps, oproepen en schakel liedjes van je pols.
Bedien je welzijn elke dag met de Galaxy Watch3 smartwatch. Het kan niet alleen je stappen tellen en je hartslag volgen, maar ook je slaap bewaken en informatie over je welzijn bieden.
Omvang levering: Samsung Galaxy Watch3 Smartwatch 4G1 met lederen armband, draadloze oplader, handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands) niet beschikbaar in het Nederlands).

[ad_2]

Translate »