Samsung Galaxy Tab S7, Android tablet met pen, WiFi, 3 camera’s, grote 8.000 mAh batterij, 11,0 inch LTPS-display, 128 GB/6 GB RAM, tablet in zilver


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
De Samsung Galaxy Tab S7 overtuigt met een LTPS-scherm met een herhalingssnelheid van 120 Hertz en biedt een groot displayoppervlak van 11,0 inch voor gaming of werk. De veelzijdige S Pen schrijft bijna als een echte pen op papier en kan het werken met de Android-tablet vergemakkelijken. Met het optioneel verkrijgbare Book Cover Keyboard kun je op de tablet bijna als op de pc werken en met de 16 intuïtieve functietoetsen van het toetsenbord genieten van hoog comfort, terwijl het LTE-tablet met snelle snelheden enthousiast maakt.

De camera van de Samsung Tab S7 beschikt over een 5 MP ultra-groothoeklens voor prachtige panoramen, zodat je met de Samsung tablet kunt video’s in een haarscherpe 4K-resolutie kunt vastleggen.

De grote accu van de Tab S7 met 8.000 mAh en 45 watt supersnellaadfunctie heeft genoeg vermogen voor maximaal 15 uur videoweergave aan één stuk, die met het indrukwekkende Quad-Speaker-systeem ook een echt luistergenot wordt. En met een intern geheugen van 128 GB en 6 GB RAM heb je op de Android-tablet ook veel ruimte voor al je multimedia-bestanden.

Geniaal voor het werken, geweldig om te gamen: met een beeldherhalingssnelheid van 120 Hertz kun je op het 11,0-inch scherm van de Galaxy Tab S7 Android tablet echt veel doen en genieten van actievolle games.
De Samsung tablet met reusachtige accu: met de grote 8.000 mAh-batterij van de Tab S7 en 45 watt supersnellaadfunctie kunt u tot 14 uur ononderbroken videoweergave op de tablet genieten.
Veel meer dan alleen een tablet met pen: bedien je Android-tablet via gebarenbediening met de veelzijdige S-pen of houd snel notities in de Samsung Notes app.
De Samsung tablet met Power: de nieuwe Galaxy Tab S7 biedt met een intern geheugen van 128 GB en 6 GB RAM veel ruimte voor alles wat je houdt en is verkrijgbaar in de kleuren brons, grijs en zilver.
Geluid, dat je graag hoort: de Android tablet is uitgerust met vier luidsprekers met Dolby Atmos-technologie en Sound by AKG, zodat je kunt genieten van een intensieve en ruimtevulende geluidservaring.

[ad_2]

Translate »