Samsung Galaxy Fit2 Fit2 Fitnesstracker, 1,1 inch Amoled-kleurendisplay, fitnessarmband met hoog draagcomfort, waterdicht fitnesshorloge, tot 21 dagen batterijduur, slaapanalyse, zwart


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
De 11,1 mm slanke Samsung Galaxy Fit2 is met een elegant design stijlvol om de pols en overtuigt door het hoge draagcomfort. Op het grote 1,1-inch Amoled-kleurendisplay van het fitnesshorloge heb je alle belangrijke informatie in het oog en als je het sporthorloge met je compatibele Galaxy smartphone verbindt, kun je berichten ontvangen en berichten verzenden, zonder dat je je smartphone uit de tas hoeft te halen.

De robuuste en waterdichte fitnesstracker van Samsung is beschermd tegen het binnendringen van water (tot 5 ATM), zodat je zelfs bij weer en wind geen training hoeft uit te laten en je met een batterijduur van maximaal 21 dagen volledig op je workouts kunt concentreren. Bovendien biedt de fitnessarmband van Samsung slimme functies, waarmee je je slaapgewoonten kunt registreren en je stressniveau in het oog kunt houden. En dankzij een selectie van meer dan 70 beschikbare cijferbladen voor je Galaxy Fit2, kun je er ook een vinden dat precies bij je stijl past.

Brengt je in beweging: de 11,1 mm slanke Galaxy Fit2 in elegant design kun je de hele dag comfortabel dragen, terwijl je op het grote 1,1 inch AMOLED-kleurendisplay alle belangrijke informatie in het oog houdt.
Houdt goed wat uit: de robuuste en waterdichte fitnesstracker is beschermd tegen het binnendringen van water (5 ATM), zodat je zelfs bij weer en wind geen workout-sessies hoeft uit te laten.
Een echte continue loper: met een batterijduur van maximaal 21 dagen kun je je met het sporthorloge op je workouts concentreren en van keer af keer meer kracht geven.
Slimme functies: de fitnessarmband van Samsung kan je slaapgewoonten opnemen, je stressniveau meten en je tips geven waarmee je je welzijn kunt verbeteren.
Goed verbonden: verbind de Samsung Galaxy Fit2 met je Galaxy smartphone, zodat je berichten direct op het fitnesshorloge kunt lezen en vooraf ingestelde antwoorden kunt verzenden.

[ad_2]

Translate »