Rugzak Voor Play station 5 Draagbare Tas Reiskoffer Rugzak, Multifunctionele Reis Draagtas Waterdichte Schooltas Reistassen Opslag Voor PS5 Console Controllers Accessoire


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Kenmerken:
1. Perfect ontwerp: de hosttas van de voor Ps5-koffer is gemaakt van duurzame, hoogwaardige en milieuvriendelijke stoffen, die het voor Playstation5-systeem voor u kunnen repareren en beschermen. Het voorvak biedt plaats aan 2 voor Ps5 draadloze controllers, het rechter middenvak wordt gebruikt voor de Playstation5-camera, voor de Ps5-headset, AC-netsnoer, HDMI- en USB-kabels, voor Ps5-games,
2. Duurzaam en waterdicht uiterlijk: De tas voor Ps5 is gemaakt van waterdicht nylon, dat milieuvriendelijk en duurzaam is. Bovendien wordt het niet beïnvloed door extreme weersomstandigheden zoals schuurschade en sneeuwophoping, en is het bestand tegen stof en vallen.
3. Verstelbare schouderband: het handvat is omwikkeld met hoogwaardig zacht le er, dat erg goed aanvoelt. Zelfs als u lange afstanden aflegt, kan het gewicht alleen maar voor veel comfort zorgen. Door de verstelbare schouderbanden (van 28 inch tot 55 inch) zijn de kussens verbreed, waardoor het makkelijker is om op de schouders te hangen. U kunt uw favoriete gameconsole meenemen en genieten van het geluk dat hij u brengt.
4. Lichtgewicht ontwerp: deze handtas is speciaal ontworpen voor Ps5 en kan zonder enige last worden gebruikt voor reizen, zakenreizen en feesten!
5. Interne bescherming: De binnenkant van het canvas biedt bescherming tegen krassen, vet en schaafwonden voor de behuizing van de Gamepad.

Specificaties:
Materiaal: EVA
Functie: anti-kras, schokbestendig, semi-waterdicht en stofdicht
Kleur: zwart
Geschikt: voor PS5

Paklijst:
Opbergtas * 1

Notitie:
Vanwege de problemen met lichteffecten en opnamehoeken, zullen er bepaalde toleranties in het product zijn, begrijp alsjeblieft.
Duurzaam en waterdicht uiterlijk: de tas voor Ps5 is gemaakt van waterdicht nylon, dat milieuvriendelijk en duurzaam is. Bovendien wordt het niet beïnvloed door extreme weersomstandigheden zoals schuurschade en sneeuwophoping, en is het bestand tegen stof en vallen.
Verstelbare schouderband: het handvat is omwikkeld met hoogwaardig zacht l eer, dat erg goed aanvoelt. Zelfs als je lange afstanden aflegt, kan het gewicht alleen maar voor veel comfort zorgen. De verstelbare schouderbanden (van 28 inch tot 55 inch) hebben de kussens breder gemaakt, waardoor het makkelijker is om op de schouders te hangen. U kunt uw favoriete gameconsole meenemen en genieten van het geluk dat hij u brengt.
Lichtgewicht ontwerp: deze handtas is speciaal ontworpen voor Ps5 en kan zonder enige last worden gebruikt voor reizen, zakenreizen en feesten!
Interne bescherming: de binnenkant van het canvas biedt bescherming tegen krassen, vet en schuren voor de behuizing van de Gamepad.

[ad_2]

Translate »