Robinsoni Hoesje Compatibel met iPhone X/iPhone XS Cover Sparkle Glitter Siliconen TPU Hoesje met Ring Kickstand Spiegel & Marmer Bling Cover Lavish Glanzende Diamant Ring Cover Kleurrijke Plating Bumper Case


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Compatibel met iPhone X/iPhone XS.

Merknaam: Robinsoni

Materiaal:

Dit telefoonhoesje is gemaakt door het premium TPU Siliconen materiaal, inclusief Cheery Marble Patroon..

Functie:

1. Houd de volledige body van uw telefoon tegen krassen, krassen en vingerafdrukken en toch duurzaam en lichtgewicht case.

2. Volledige toegang tot alle bedieningselementen en een eenvoudige manier om uw apparaat een complete kleur make-up te geven.

3. Elegant en mode ontwerp, zeker kan een eye- catching tool.

Nog steeds hoofdpijn over wat cadeautjes/geschenken om je ouders/vriendin/vriend/vrouw/man/dochter te geven… wanneer de kerst/verjaardag/jubileum komt?

Een klein telefoonhoesje van u zal soms een verrassing voor hen zijn. Aarzel dus niet om er een te kiezen en stuur ze als een geschenk.

Inclusief:

1* Telefoongeval + 1* stylus pen (een geschenk van ons).

Garantie: **Robinsoni** verbindt zich aan de kwaliteit van het product en klanttevredenheid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft. We zijn toegewijd en zullen serieus serieus serieus en lossen al uw problemen.

[Robinsoni Hoesje Compatibel met iPhone X/iPhone XS 360 Rotatie Ring Case]: Spiegel reflectie marmeren cover met 360 graden rotatie ring, ultra slanke kleurrijke marmeren telefoonhoes compatibel met iPhone X/iPhone XS, verbeteren de natuurlijke schoonheid van uw telefoon met vertrouwde bescherming.
[360 graden bescherming]: TPU-schokabsorptie en verhoogde vier omliggende hoeken beschermen uw mobiele telefoon, zodat het niet wordt beïnvloed door een val. Diepe camera-uitsparing beschermt de camera tegen krassen en behoudt de volledige flitsfunctie.
[Zonder luchtbellen] De binnenkant van het dunne telefoonhoesje compatibel met iPhone X/iPhone XS hoesje is ontworpen met een doffe gepolijste textuur om luchtbellen te verwijderen, waardoor de elegante look van je mobiele telefoon wordt weergegeven.
[Wat je krijgt]: marmeren telefoonhoes compatibel met iPhone X/iPhone XS + een stylus pen.
[Garantie] Robinsoni verbindt zich ertoe om de kwaliteit van het product en klanttevredenheid, Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen. We zijn toegewijd aan, We zullen serieus serieus en lossen al uw problemen.

[ad_2]

Translate »