PS4-controller Bedrade controller voor Playstation 4 Dual Vibration Shock Joystick Gamepad voor PS4 / PS4 Slim / PS4 Pro en pc met 1,5 m lange USB-kabel


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Productbeschrijving
PS4 bedrade controller
Deze nieuw ontworpen PS4 bedrade controller zorgt ervoor dat je je comfortabel in je handen voelt, met soft-touch knoppen, waardoor je verschillende game-ervaringen krijgt. Dubbele vibratiefunctie, zodat u zich meer gefocust voelt op uw leuke games.
Meer functies:
Plug and Play: met USB-kabel van 1,5 m, directe plug-and-play-verbinding, geen synchronisatie vereist, ondersteuning voor PS4 / PS4 Slim / PS4 Pro. Biedt ook een krachtige en betrouwbare verbinding met uw pc.
Geavanceerde gamingknoppen: ergonomisch ontwerp, elke zachte knop is gemaakt van materiaal van goede kwaliteit dat comfortabeler in uw hand past.
Dubbele vibratie: de dubbele vibratiefunctie geeft je vibratiefeedback, waardoor je een realistische game-ervaring krijgt en fantastisch gameplezier hebt.
Nauwkeurige bediening: de analoge sticks en vuurknoppen zijn verbeterd om gamers nauwkeurige bediening voor PS4 te bieden.
Verfijnde analoge balken en triggers – Krijg de overhand met een veel beter gevoel van controle over spelacties.
Share-knoppen: de functie Share-knop toevoegen maakt het gemakkelijk om uw beste spelmomenten te delen. Comfortabel oppervlak: het antislipoppervlak zorgt voor een betere grip rond de controller om de spelprestaties te verbeteren.
Specificaties:
-Kleur: Zwart / Blauw
-Toepassing: voor PS4 / pc.
-Materiaal: ABS-kunststof.
– Lengte USB-kabel: 1,5 m.
-Nettogewicht: 260 g.
-Afmetingen: 160,5 x 105,5 x 4,5 mm.

Aandacht: * Deze PS4-controller bevat geen aanraakfunctie, hoofdtelefoon en luidsprekerinvoerfunctie. Pakket omvat:
* 1 x bedrade controller voor PS4
Welkom in de Allnice-winkel, u kunt een aangename winkelervaring hebben! Als u problemen heeft met onze producten, kunt u altijd contact met ons opnemen.
🎮 Opmerking: de PS4-controller is bedraad; De middelste knop van de PS4-controller kan alleen worden ingedrukt zonder aanraakfu

Afmetingen pakket‏:‎16.6 x 13.7 x 7.6 cm; 320 gram
ASIN‏:‎B08SQJPTG7

【Geavanceerde fncties】 Dubbele vibratiemotoren geven uitstekende schokfeedback, elke slag, crash en explosie is realistischer als je het gerommel in je handen voelt. De deelknop maakt het gemakkelijk om je beste momenten te delen met instant gameplay-video en screenshot-uploads zonder de voortgang van het spel te verstoren.
【Hoge compatibiliteit】 De bedrade PS4-controller is volledig compatibel met PS4-console / PS4 Pro / PS4 Slim & pc (Windows 7/8/10). Wanneer u verbinding maakt met win10, wordt deze weergegeven als Xbox-controller, maar kan deze normaal worden gebruikt. Het is geen Sony-controller, geen luidsprekers of touchpad, maar nog steeds een perfecte vervanging voor de Dualshock 4-gamepad met veel minder kosten.
【Verbeterde nauwkeurige bediening】 De bedrade PS4-controller is geoptimaliseerd met uitstekende dubbele analoge joystick, triggers en knoppen, hoge gevoeligheid met kortere responstijd en verbeterde nauwkeurigheid, voor nauwkeurige controle en een verbluffende game-ervaring. Antislip en anti-zweet gestructureerde handgrepen, comfortabel voor langdurige handgreep.
【Wat je krijgt】 Vriendelijke herinnering – De PS4-controller is USB-bekabeld, NIET draadloos; Er is GEEN audio-aansluiting / koptelefoonstekker; Er is GEEN Touchpad. Bekabelde ps4-controller, 30 dagen retour en snelle klantenservice vanaf een voorraad van meer dan 10 jaar oud. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. Let op: De centrale knop is een tactische knop en geen aanraakgevoelige pad.

[ad_2]

Translate »