PRESONUS ERIS monitor, hoge tonen E3.5 (paar). zwart


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
De studiomonitore uit de Presonus Eris-serie worden wereldwijd door studioingenieurs gebruikt, die elk detail van hun opnames moeten horen. De Eris E3.5 is ideaal voor games en home-videoproducties. Hij levert studio-geluid en is toch compact genoeg om bijna overal ruimte te vinden. Je krijgt de flexibiliteit van achterwand-, 1:1, 4-inch TRS- en RCA-ingangen; frontpaneel 1/8 inch stereo, niet-symmetrische line-ingangen voor gebruik met mobiele audioapparaten; een praktische volumeregeling aan de voorzijde; en een geïntegreerde koptelefoonversterker. Fijnafstemming van de luidsprekerbeantwoorden met diepte- en tweekleurige afstemmingsbesturingselementen. Het is misschien klein, maar de E3,5 is luid en helder, dankzij een 50 W (25 W/zijde) AB-eindversterker.

De enige echte studiomonitor voor multimedia, games, films kijken of de volgende hit produceren.
Industriële kwaliteit van studio-kwaliteit. Ze zien er zo goed uit als ze klinken. Bescherming: RF-interferentie, begrenzing van de uitgangsstroom, overtemperatuur, aan/uit-transiënten.
3,5 inch woven-composietdrivers produceren een betere basweergave met een nauwkeuriger totaalgeluid.
De enige monitoren in hun klasse met akoestische aanpassing. Zo krijg je in elke ruimte onberispelijke geluidskwaliteit. Overgangsfrequentie: 2,8 kHz
Stereo aux-ingang, hoofdtelefoonaansluiting, volume en in- en uitschakelen bevinden zich op de voorzijde voor je gemak.

[ad_2]

Translate »